Ce spune Monica Pop despre starea actuală a lui Mihai Constantinescu: “L-am văzut iar. Nu am cuvinte”

Bogdan Solomon    Catalin Nae   
în Stiri mondene
09/08/2019, 19:03
Ce spune Monica Pop despre starea actuală a lui Mihai Constantinescu: “L-am văzut iar. Nu am cuvinte”
Monica Pop, anunț despre starea lui Mihai Constantinescu. Sursa foto: antenastars.ro

Vin vești bune despre starea de sănătate a lui Mihai Constantinescu, internat la secția de Terapie Intensivă a Spitalului Floreasca din Capitală. Chiar dacă se află în comă indusă de mai bine de trei luni, îndrăgitul interpret de muzică ușoară dă semne de revenire, după cum anunță medicul Monica Pop, care l-a vizitat recent.

Monica Pop, dezvăluiri despre starea actuală a lui Mihai Constantinescu

Într-un interviu acordat recent, celebra doctoriță s-a arătat extrem de optimistă în privința șanselor ca artistul să treacă peste acest moment dificil. În plus, medicii depun toate eforturile necesare pentru ca minunea să se producă.

L-am văzut iar pe Mihai. Foarte bine îngrijit.. Real progres! Nu am cuvinte! Doamne ajută!”, a declarat Monica Pop pentru stirilekanald.ro. În plus, familia și prietenii continuă să spere că Mihai Contantinescu se va trezi din comă și se va recupera după stopurile cardio-respiratorii pe care le-a suferit.

Mihai Constantinescu continuă să treacă prin momente dificile. Sursa foto: b1.ro
Mihai Constantinescu continuă să treacă prin momente dificile. Sursa foto: b1.ro

Adrian Daminescu, mesaj tulburător despre Mihai Constantinescu

Printre cei care se roagă neîntrerupt ca solistul de muzică ușoară să depășească această cumpănă se numără și bunul său prieten și coleg de scenă, Adrian Daminescu. De altfel, acesta a transmis un mesaj tulburător prin intermediul rețelelor de socializare, îndemnându-i pe fani să nu-și piardă speranța. „Mihai Constantinescu, colegul nostru, trece prin momente dificile. Să ne rugăm și să fim alături de el. Vă rog , distribuiți”, a scris Adrian Daminescu pe contul personal de Facebook, postarea sa fiind transmisă mai departe de toți cei care îi urmăresc activitatea în mediul online.

În ultimii ani, problemele de sănătate nu i-au dat pace lui Mihai Constantinescu, artistul ajungând în nenumărate rânduri pe mâna medicilor, mai ales din cauza afecțiunilor cardiace. De altfel, o persoană apropiată a dezvăluit că îndrăgitul interpret de muzică ușoară a slăbit enorm, ajungând, practic, de nerecunoscut.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×