”Nu a mișcat niciun deget”. Noi dezvăluiri despre Mihai Constantinescu, la 3 luni de la internare

Catalin Nae    Alexa Serdan   
în Stiri mondene
09/08/2019, 11:33
”Nu a mișcat niciun deget”. Noi dezvăluiri despre Mihai Constantinescu, la 3 luni de la internare
Medicii îl supraveghează non-stop pe artist, dar sunt rezervați în privința unei îmbunătățiri a stării sale. Sursa foto: stiridiaspora.ro

Mihai Constantinescu se află în continuare internat la Spitalul de Urgență Florească din București după ce în dimineața zilei de 13 mai a suferit un stop cardiorespirator. Artistul a mai suferit alte două stopuri și de atunci se află în comă indusă fiind supravegheat în permanență de medici. 

Mihai Constantinescu nu dă semne pozitive. Medicii îl supraveghează non-stop

Mihai Constantinescu este de trei luni în comă la Spitalul Floreasca după ce a suferit un stop cardio-respirator. Personalul medical îl supraveghează în permanență fiind alimentat exclusiv prin perfuzii. „La un moment dat, medicii au decis să-i fie administrată și mâncare fluidă – ceea ce înseamnă supe, fructe și carne, toate pasate -, printr-un tub, direct în stomac”, au declarat surse pentru CANCAN.

Se pare că artistul a slăbit dramatic și starea sa de sănătate nu înregistrează niciun progres. Cu toate aceastea prietenii, familia și fanii se roagă la o minune și sunt alături de soția cântărețului, Simona Secrier. Soția lui Mihai Constantinescu merge de trei ori pe zi la spital. „Nu a mișcat nici un deget”, au mai precizat sursele.

Un medic cardiolog a vorbit în urmă cu ceva timp despre starea în care se află muzicianul. Ștefan Drăgulescu spune că creierul artisului nu a fost oxigenat timp de 10 minute ceea ce duce la leziuni ireversibile. „Este îngrijorător faptul că a stat în stop cardio-respirator 10 minute, ceea ce duce în mod obișnuit la leziuni ireversibile ale creierului. Această este problema importantă. Dacă s-ar fi putut în primele 5-6 minute situația era mult mai bună deoarece leziunile cerebrale nu erau ireversibile”, a declarat medicul cardiolog Ștefan Drăgulescu.

Artistul este intrenat de 3 luni la spitalul Floreasca
Simona Secrier vrea să uite ziua în care Mihai Constantinescu a ajuns la spital. Sursa foto: unica.ro

Prietenii și fanii se roagă pentru Mihai Constantinescu

„Noi facem acele rugăciuni zilnice după ora 12, începând cu ora 12, rugăciuni comune, sunt foarte mulţi care fac chestia asta şi sperăm ca Dumnezeu… că Dumnezeu nu are mâini, nu ştiu, el are oameni, el lucrează prin oameni, prin îngeraşii lui de pe pământ, aşa spun eu, prin doctori, prin prieteni, prin gânduri frumoase şi bune, pentru că gândurile negative s-ar putea să îi facă rău.”, a declarat Adrian Daminescu.

Simona Secrier a povestit ce s-a întâmplat în dimineața zilei de 13 mai și a declarat că Mihai Constantinescu era vesel și nu dădea niciun semn că s-ar putea întâmpla ceva rău. Era cinci dimineața când soția artistului a sunat la ambulanță. Medicii care au ajuns la domiciliul muzicianului l-au resuscitat și l-au transportat la spital. „Vreau să uit ce s-a întâmplat atunci”, a declarat Simona Secrier despre ziua tragediei, potrivit romaniatv.net.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×