Soția lui Mihai Constantinescu, despre starea cântărețului: „Este stabil, dar nu poate fi vizitat”

Catalin Nae    Dan Suta   
în Stiri mondene
25/07/2019, 13:12
Soția lui Mihai Constantinescu, despre starea cântărețului: „Este stabil, dar nu poate fi vizitat”
Soția lui Mihai Constantinescu spune că artistul e stabil. Sursa foto: libertatea.ro

Soția lui Mihai Constantinescu a oferit noi declarații despre starea de sănătate a cântărețului. Simona Secrier a spus că artistul e în stare stabilă și că va continua să fie un luptător. De asemenea, din cauza condiției sale medicale, acesta nu poate fi vizitat de nimeni. Muzicianul e internat la secția de Terapie Intensivă a Spitalului Floreasca.

Mihai Constantinescu, stabil. Nu poate fi vizitat

Simona le-a mulțumit încă o dată tuturor celor care au transmis gânduri bune și care se roagă pentru viața lui Constantinescu. Cântărețul care a fost internat în urma unui stop cardiac pe 13 mai are mai multe probleme de sănătate. În urmă cu câțiva ani a fost operat pe inimă de mai multe ori, iar pe lângă asta suferă și de insuficiență pulmonară.

Secrier a vorbit despre starea soțului ei la România TV și a spus că tot ce pot face fanii pentru marele artist este să se roage. Acesta poate fi vizitat foarte rar și doar de către familie. Nimeni altcineva nu are acces la Terapie Intensivă. Simona va sta în continuare alături de bărbatul ei, așa cum a fost în ultimele două luni de zile de când a ajuns pe patul de spital.

simona secrier si mihai constantinescu
Mihai Constantinescu este păzit de îngerul vieții sale, Simona. Sursa foto: știrilekanald.ro.

„Va ieși învingător și de data aceasta”

„Le mulțumesc tuturor celor care au grijă de el și oamenilor care îl iubesc. Cu ajutorul lui Dumnezeu, el va fi învingător. Pentru Mihai, am toată puterea din lume. Cu gândul că el va fi bine, Dumnezeu îmi dă putere. (…) Mihai este stabil și este un luptător, așa cum a fost dintodeauna. Cu ajutorul lui Dumnezeu și al îngerilor din spital, va ieși învingător și de data aceasta. Ce pot să mă rog? Doar ca Mihai să se facă bine”, a declarat Simona Secrier.

„Mihai nu poate fi vizitat. La terapie intensivă nu poate intra nimeni, doar familia. (…) Dacă pot oamenii, când au timp, să se roage pentru Mihai”, a continuat Simona.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×