UDDI și-a șocat fanii de pe rețelele de socializare! Cântărețul a transmis un mesaj de adio: „Să nu vă supărați și să vă amintiți de mine cu zâmbetul pe față”

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
15/01/2020, 17:54
UDDI și-a șocat fanii de pe rețelele de socializare! Cântărețul a transmis un mesaj de adio: „Să nu vă supărați și să vă amintiți de mine cu zâmbetul pe față”
UDDI le-a lăsat fanilor un mesaj de adio. Sursa foto: Facebook

Dragoș Udilă, cunoscut publicului larg sub numele de scenă Uddi, și-a șocat fanii  cu mesajul postat recent pe rețelele de socializare. Cântărețul pare să își ia adio de la toți cei care îi urmăresc activitatea în mediul online, iar gestul său este cu atât mai șocant, cu cât se bucură de un real succes pe piața muzicală din țara noastră, având la activ colaborări cu unii dintre cei mai iubiți artiști ai momentului, printre care Delia, Randi, JO sau Elena Gheorghe.

UDDI, mesaj de adio pe Facebook. Fanii sunt speriați

Le mulțumesc celor care au fost buni și sinceri și vă rog să nu vă supărați și să vă amintiți de mine cu zâmbetul pe față! Vă iubesc pe toți!”, a scris UDDI pe contul său de Facebook, spre disperarea fanilor. Imediat, prietenii au încercat să îl contacteze pentru a-i cere lămuriri în legătură cu acest mesaj prin care pare că își ia rămas bun.

Teama apropiaților săi este cu atât mai mare cu cât reacția lui Dragoș vine la scurt timp după despărțirea de Mara Roșioru, femeia alături de care a trăit o frumoasă poveste de dragoste. Potrivit apropiaților, cei doi se certau extrem de mult în ultima perioadă, iar scandalurile lor îi deranjau până și pe vecinii din bloc.

Reacția lui UDDI după despărțirea de iubită. Și-a cerut scuze pentru toate greșelile din trecut

De altfel, imediat după ce a pus punct relației, UDII a postat un mesaj cel puțin bizar pe rețelele de socializare. Cântărețul originar din Buzău și-a cerut scuze public pentru toate greșelile din trecut și le-a mărturisit prietenilor că trece prin clipe grele.

Am trecut prin momente foarte grele cu familia și cu fosta iubită, pe care am iubit-o enorm, nu am știut cum să reacționez și am acționat greșit și la suparare.

Îmi cer scuze în primul rând față de fosta iubită și de toți cei pe care i-am supărat! Rog înțelegere! Vă mulțumesc!”, a scris UDDI.

UDDI își dorește să aibă copii: „Sunt un om pe cale de dispariție”

Sunt multe lucruri care m-ar face să zâmbesc… dar în special, sunt copiii. Îmi doresc mulţi copii, pentru că eu cred că sunt un om pe cale de dispariţie. Nu o să mai întâlneşti nici oameni şi nici artişti ca mine, de-asta spun că sunt pe cale de dispariţie.


Nu există modestie, dar cultul personalităţii este dezvoltat uneori prea mult şi prea prost, aşa că trebuie să ai curaj să fii diferit. E vorba de atitudine şi de ceea ce ai de oferit.

Cred că cel mai bun lucru pe care îl poţi face pentru un copil este să îi dai viaţă, iar după asta… să îi oferi un frate sau o soră”, a dezvăluit UDDI într-un interviu acordat în urmă cu ceva timp.

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×