Adolescenta care s-a aruncat de pe un hotel din Olimp a lăsat un mesaj de adio! „Sper că mă veți ierta. Aici Ștefi, terminat”

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
29/10/2019, 14:14
Adolescenta care s-a aruncat de pe un hotel din Olimp a lăsat un mesaj de adio! „Sper că mă veți ierta. Aici Ștefi, terminat” GALERIE FOTO
Adolescenta și-a pus capăt zilelor la începutil săptămânii. Sursa foto - replicaonline.ro

Adolescenta care s-a aruncat de pe un hotel din Olimp a lăsat un mesaj de adio! Tânăra a luat decizia să-și pună capăt vieții la începutul săptămânii. În vârstă de numai 15 ani, Ştefania O  s-a aruncat cu intenţie de pe clădire. Aceasta a fost găsită lângă hotelul Oceanic. Oamenii legii au găsit sus, pe blocul de pe care s-a aruncat, lucrurile ei, aranjate în ordine. Ultimul mesaj a fost trimis cu o oră înainte de a-și pune capăt zilelor.

Adolescenta care s-a aruncat de pe un hotel din Olimp a lăsat un mesaj de adio!

Fata îşi lua rămas bun de la un prieten şi îşi cerea iertare pentru gest. „Adio, asta e ultimul meu mesaj. Sper că mă veți ierta pentru ceea ce fac. Lumea avea dreptate, sunt o proastă și un nimic. Aici Ștefi, terminat”, a scris adolescenta. Vă readucem aminte că tânăra a fost găsită de un trecător lângă un hotel aflat în lucrări de construcţie, din staţiunea Olimp, de pe litoralul mării negre.

Potrivit Serviciului de Ambulanţă Judeţean Constanţa, salvatorii au fost solicitaţi să intervină în staţiunea Olimp, în zona Hotelului Oceanic, pentru a acorda ajutor unei persoane căzute de la o înălţime de aproximativ patru metri, la faţa locului deplasându-se mai multe echipaje medicale. Medicii au constat că victima suferise mai multe fracturi deschise la membre, în urma şocului produs de cădere, ulterior intrând în stop cardiorespirator.

Doctorii, manevre de resuscitare zeci de minute

La aproximativ o oră după începerea manevrelor de resuscitare, în ciuda tuturor eforturilor depuse de medici, aceștia au fost nevoiți să declare decesul. Poliţia a descoperit că fata, cu domiciliul chiar în staţiunea Olimp și avea 15 ani. „La fața locului s-au deplasat de urgență mai multe echipaje. Acolo au ajuns salvări, dar și o unitate SMURD. Toată lumea a încercat să-i ofere ajutor adolescentei.

Rănile ei s-au dovedit a fi, în cele din urmă, incompatibile cu viața și doctorii n-au mai avut ce face. Pe lângă multiplele răni suferite în urma căderii, tânăra a intrat și în stop cardiac”, au transmis reprezentanți ISU Constanța

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×