Twitter anunță ștergerea conturilor inactive. Data limită este 11 decembrie

Alexa Serdan   
în Stiri de ultima ora
27/11/2019, 18:48
Twitter anunță ștergerea conturilor inactive. Data limită este 11 decembrie
Twitter anunță închiderea conturilor inactive. Sursa foto: tradingonline.me

Platforma de social media Twitter a făcut un anunț de ultima oră și a transmis că unele conturi urmează să fie șterse. Sunt vizați utilizatorii care nu au mai intrat pe acest cont de câteva luni.

Mai multe conturi de pe Twitter vor fi șterse

Reprezentații Twitter au transmis că vor lua măsuri serioase pentru utilizatorii care nu au mai accesat de mult timp acest cont. Prin urmare, platforma de social media avertizează că doar utilizatorii care folosesc în mod constant platforma își vor păstra conturile active.

Twitter anunță că persoanele care nu au mai intrat pe cont în ultimele șase luni ar putea să nu mai aibă acces. Așadar, conturile lor ar putea fi șterse. Motivul pentru care s-a luat această decizie este ca informațiile apărute pe platformă să fie credibile. „Lucrăm la eliminarea conturilor inactive pentru a asigura informaţii cât mai credibile”, a comunicat Twitter pentru CNN.

Twitter a trimis e-mailuri utilizatorilor care își vor pierde conturile

Este pentru prima dată când Twitter elimină conturile inactive pe o scară atât de mare. Reprezentanții au precizat că utilizatorii care se conectează înainte de termenul de 11 decembrie vor scăpa de această măsură. Primele conturi șterse vor fi cele înregistrate în afara Statelor Unite ale Americii. În viitor, site-ul vrea să analizeze și conturile persoanelor care se autentifică, dar „nu fac nimic” pe platformă.

Platforma de social media a început deja să trimită e-mailuri persoanelor ale căror conturi urmează să fie șterse. Reprezentanții firmei nu cunosc în aceste momente care este numărul de conturi care se potrivesc acestor criterii, dar se așteaptă să fie destul de multe, poate chiar milioane. Cel mai recent raport, publicat în luna septembrie, arată că Twitter are 145 de milioane de utilizatori activi zilnic monetizabili, adică utilizatori care intră în contact cu publicitatea Twitter zilnic, scrie hotnews.ro.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×