Gafă de proporţii în SUA! Pentagonul a distribuit pe Twitter un mesaj în care i se cerea demisia lui Trump

Razvan Nicolae   
in Donald Trump
18/11/2017, 16:50
Gafă de proporţii în SUA! Pentagonul a distribuit pe Twitter un mesaj în care i se cerea demisia lui Trump

Joi seară, pe pagina de Twitter a Pentagonului a fost redistribuit mesajul unui utilizator. Până aici nimic special, doar că, mesajul era unul în care se cerea demisia mai multor oficiali, printre care şi Donald Trump.

Soluţia e simplă. Roy Moore: ieşi din cursă. Al Franken: dă-ţi demisia din Congres. Donald Trump: renunţă la postul de preşedinte”, a fost mesajul utilizatorului, redistribuit de echipa care gestionează pagina de Twitter a Pentagonului.

Departamentul Apărării, delimitare faţă de mesajul contra Trump

Mesajul a fost şters imediat de pe pagina de Twitter. Rob Manning, purtător de cuvânt al Departamentului Apărării, a precizat, printr-un comunicat de presă, că a fost vorba de o eroare.

Un operator autorizat a redistribuit, din greşeală, conţinut care nu reflectă poziţia Departamentului Apărării. Operatorul a descoperit eroarea şi a şters rapid mesajul”, se arată în comunicatul de presă.

Ştirea MOMENTULUI

Doi muncitori din Mina Lupeni au fost prinși în subteran

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei STIRI MONDENE si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale STIRI MONDENE, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.