Contul lui Donald Trump de Twitter, dezactivat! Cine a făcut asta şi motivul

Iuliana Spirache   
în Hotnews
05/11/2017, 00:00
Contul lui Donald Trump de Twitter, dezactivat! Cine a făcut asta şi motivul

Donald Trump a întâmpinat probleme în cursul zilei de joi, după ce contul său de Twitter a fost sters.  Preşedintele SUA (Statele Unite ale Americii), Donald Trump, s-a trezit că nu mai are cont de Twitter, dupăc e un angajat aflat pe punctul de a pleca din companie s-a amuzat dezactivând contul personal al acestuia, anunţă AFP. Problema a fost rezolvată cu rapiditate de ceilalţi angajaţi de la Twitter.

Joi, în jurul orei locale 19:00 (Vineri, 01:00, ora României), cei care au dorit să acceseze pagina de Twitter a preşedintelui Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, au fost întâmpinaţi de mesajul „Ne pare rău, această pagină nu există”,  anunţă site-ul citat mai sus.Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Motivul pentru care Trump a fost exlcus de pe Twitter

Reacţia oficialilor de la Twitter nu s-a lăsat aşteptată. Aceştia au anunţat anterior că acest cont a lui Donald Trump a fost dezactivat „din neatenţie” printr-o greşeală comisă de un angajat al reţelei de socializare foarte utilizată în Statele Unite ale Americii.

„Joi, contul @realDonaldTrump a fost dezactivat din neatenţie, din cauza unei erori umane comise de un angajat al Twitter” Contul a fost oprit timp de 11 minute şi a fost restabilit între timp”, a anunţat grupul într-un tweet. Mai mult, aceştia au anunţat că o anchetă internă era în curs şi că erau luate măsurile necesare pentru ca acest lucru să nu se repete pe viitor”.

„Am descoperit prin ancheta noastră că această întrerupere a fost provocată de către un angajat al Twitter care a făcut-o în ultima sa zi de muncă”, a dezvăluit grupul ulterior.

Sursă: news.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×