Turiști blocați în stațiunea Rânca! Mașinile, acoperite de nămeți FOTO

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
17/12/2018, 18:14
Turiști blocați în stațiunea Rânca! Mașinile, acoperite de nămeți FOTO
Turiști blocați de nămeți în Rânca!

Zăpada depusă în Rânca i-a făcut pe turiști să rămână blocați și să provoace numeroase probleme. Imaginile celor din zonă au surpins niște troiene de zăpadă înalte de 1 metru. Mașinile pare că nici nu existau, încă ele erau îngropate sub pătura albă a iernii.

De asemenea, codul de viscol și ninsoare a afectat funcționalitatea școlilor și a grădinițelor din Gorj. Din păcate, iarna abia a făcut primii pași! Meteorologii au anunțat un sezon rece greu de dus pentru majoritatea teritoriilor din România.

Turiști blocați în Rânca, din cauza zăpezilor!

Mașinile s-au făcut dispărute din cauza stratului de zăpadă extrem de gros. Șoferii au stat zeci de minute să își poată scoate automobilele de sub „plapuma albă”.

troiene de zăpadă
troiene de zăpadă

Traficul de pe DN 67C a fost închis în județul Gorj, înncă din seara de duminică. Va ninge abundent în județele Timiș, Caraș-Severin, Hunedoara, Mehedinți, Gorj, Vâlcea, Argeș, Dâmbovița și Prahova.

Gorj Defileul Jiului

Judetul Gorj (Defileul Jiului) – 16 decembrie Sursa: Secția Drumuri Naționale Târgu Jiu / Cristi Tudorhttps://www.facebook.com/DrumuriNationaleGorj/?epa=SEARCH_BOX

Gepostet von Meteoplus am Sonntag, 16. Dezember 2018

Ninsorile abundente și viscolul și-au făcut simțite prezența, astfel că vizibilitatea a fost extrem de redusă. „Având in vedere ninsorile abundente si viscolul care produc vizibilitate extrem de redusă, CNAIR si Poliţia Rutieră au decis închiderea sectorului de drum Novaci – Rânca de pe DN 67C (km 17+000 – km 30+000)”, arată un comunicat transmis de către compania de drumuri.

Mașini îngropate în zăpadă
Mașini îngropate în zăpadă

Șolile și grădinițele din Gorj vor urma să fie închise în cursul zilei de marți. Această decizie a fost luată de Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Gorj. „Va ninge mult în zonele vizate de codul portocaliu(…). Este un sistem frontal care va traversa toată țara. Va determina precipitații sub formă de ninsoare în toate zonele țării, însă de sâmbătă dimineață precipitațiile se vor transforma treptat și se va depune polei în unele zone”, a spus Alina Șerban, meteorolog de la Administrația Națională de Meteorologie.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×