Tudorel Toader, reacții șocante despre decizia eliberării Elenei Udrea și a lui Șova

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
26/12/2018, 21:14
Tudorel Toader, reacții șocante despre decizia eliberării Elenei Udrea și a lui Șova
Tudorel Toader, reacții neașteptate după eliberarea Elenei Udrea

Tudorel Toader, ministrul Justiției, a susținut că dorește declarațiile președintelui Înaltei Curți de Casație și Justiție despre suspendarea executării Elenei Udrea. Elena Udrea și Alina Bica, ambele condamnate în dosarul Gala Bute, s-au aflat până acum în arest la Costa Rica. “Aşteptăm să vedem ce ne va spune preşedinta ÎCCJ despre suspendarea executării pedepselor pentru Udrea, Bica, Şova….etc…etc,

suspendare dispusă de către instanţele de judecată în urma deciziei CCR privind nelegalitatea constituirii completelor de cinci judecători? PS: Sper să ne spună ca procesele vor fi rejudecate cu respectarea legii; Sper să ‘nu ne spună’ că îşi da demisia ‘de onoare’!”, a scris Tudorel Toader pe un site de socializare.

Tudorel Toader, reacție neașteptată la decizia de suspendare a pedepselor pentru Udrea și Șova!

“Eu nu aş vorbi de cuvântul eroare, că judecătorii, la nivelul acela, nu pot fi în eroare când citesc un text care spune limpede să tragă la sorţi aleatoriu. Deci eroarea este, după părerea mea, exclusă. (…) După părerea mea, a fost o evidentă sfidare”, a declarat Tudorel Toader despre situația judecății a Elenei Udrea și a lui Șova.

Ministrul Justiției
Ministrul Justiției

Elena Udrea, după ieșirea din închisoare

„Dumnezeu a făcut o minune şi sunt acasă de Crăciun! Multumesc tuturor celor care s-au rugat pentru mine şi pentru bebeluşul meu! Le mulţumesc mamei şi lui Adrian că au avut grijă de Eva în lipsa mea, sunt o bunica si un tatic minunaţi! Mulţumesc celor care au făcut posibilă eliberarea mea înainte de sărbători! Vă urez Crăciun Fericit!”, a scris fostul ministru după ce a ajuns acasă la fetița sa, Eva Maria. 

Elena Udrea, iubitul său, Adrian Alexandrov și fiica acestora, Eva Maria
Elena Udrea, iubitul său, Adrian Alexandrov și fiica acestora, Eva Maria

Eu am vorbit cu avocata din Costa Rica care mi-a comunicat cam aceleaşi informaţii. Ministerul Public din Costa Rica a fost informat de Ministerul din România de faptul că s-au emis documentele de retragere ale solicitării de extrădare. Acum, este o chestiune de ore, minute, până când totul se va pronunţa. Atunci se va întâmpla lucrul pe care l-a dorit: să-şi petreacă sărbătorile alături de familie şi fetiţă”, a declarat avocatul Elenei Udrea, Veronel Rădulescu. 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×