Tudor Chirilă vorbește despre manipulare și ROEXIT, înainte de referendumul familiei!

Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
04/10/2018, 00:00
Tudor Chirilă vorbește despre manipulare și ROEXIT, înainte de referendumul familiei!
Tudor Chirila a spus ca va boicota referendumul familiei

Cântărețul Tudor Chirilă vorbește despre manipulările folosite de clasa politică pentru referendumul familiei, care va avea loc pe 6 și 7 octombrie, dar vorbește și despre ROEXIT, despre încercarea scoaterii României din Uniunea Europeană!

Îndrăgitul artist a postat un filmuleț pe Facebook, în care vorbește deschis despre ceea ce crede el că are de gând Partidul Social Democrat și Liviu Dragnea să le facă românilor.

Tudor Chirilă spune că referendumul este o repetiție pentru următoarele alegeri

”Am reușit să îmi adun și eu gândurile. Aș vrea să răspund la câteva lucruri pentru că am constatat așa cu uimire cum în slujba unui demers atât de creștin cum se declară demersul Coaliției pentru Familie, au fost scoase la greu armele manipulării. Prima dată s-au folosit de un videoclip în care apăream eu, din 2014, și în care îndemnam lumea să iasă la vot. Și cumva acreditau ideea că ăsta este un îndemn care este ori din anul 2018, ori valabil în 2018 cu pivire la referendum.

Apoi când au văzut că boicotez referendumul, pentru că am boicotat referendumul au întors foaia și au încercat să acrediteze ideea că sunt ipocrit. Acuma, eu nu neg că în viața mea aș putea să fiu ipocrit, dar nu în chestiunea asta…

Mi-ar plăcea și cred că e creștinește să îmi doresc chestia asta, ca ceea ce spun să nu fie interpretat într-o direcție greșită…Curtea Constutuțională îmi dă dreptul de a boicota acest referendum! Eu am spus cu mult timp înainte că votul acesta este, de fapt, pentru ieșirea din UE. Domnul Dragnea și alți domni cu probleme penale ar dori ieșirea din UE, pentru a nu mai da explicații nimănui. Aranjamentul este foarte clar! Au făcut referendum de două zile, au refuzat să folosească metodele anti-fraudă, fără camere video, fără înregistrarea votului. Deci este un fel de repetițșie pentru viitoarele alegeri, la care ne putem aștepta să fie fraudate în același mod”, explică Tudor Chirilă în înregistrarea postată pe pagina sa de Facebook.

Citește și Organizarea referendumului, în pericol! Sute de președinți de secție se retrag! Cei mai mulți, din orașul lui Iohannis!

Citește și Referendum familie 2018. Află totul despre votul din 6-7 octombrie

Pe 6 și 7 octombrie va avea loc referendumul pentru familie, care prevede schimbarea definiției constituționale a familiei. În prezent, familia înseamnă căsătoria între soți, iar modificarea ar prevede că familia înseamnă căsătoria între un bărbat și o femeie. Cei prezenți la votul de la referendum pentru familie 2018, vor răspunde la întrebarea: ”Sunteţi de acord cu legea de revizuire a Constituţiei României în forma adoptată de Parlament? Cei care merg la vot vor putea răspunde cu DA sau NU.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×