Tudor Chirilă și Mihai Șora au fost desființați la Realitatea TV: „Mergeți la pușcărie!”. Nici Laura Codruța Kovesi n-a scăpat!

în Stiri de ultima ora
10/03/2019, 15:16
Tudor Chirilă și Mihai Șora au fost desființați la Realitatea TV: „Mergeți la pușcărie!”. Nici Laura Codruța Kovesi n-a scăpat! GALERIE FOTO
Tudor Chirilă și Mihai Șora au fost desfințați la Realitatea TV: „Mergeți la pușcărie!”. Nici Laura Codruța Kovesi n-a scăpat!

Artistul Tudor Chirilă și filosoful Mihai Șora au fost desființați la Realitatea TV de jurnalistul Octavia Hoandră, care i-a criticat dur pentru că țin în mod constant să explice opiniei publice ce se întâmplă în justiție și dau sfaturi în stânga și în dreapta.

Tudor Chirilă și Mihai Șora au fost desființați la Realitatea TV. Reproșurile lui Octavian Hoandră

Primul vizat a fost Tudor Chirilă. „Cine-i mă băiatu’ (Tudor Chirilă-n.r.) de la protest? Vine apoi și Șora și ne spune… Trebuie să ne spună cineva cum e cu Justiția? Trebuie să vadă și partea cealaltă: oamenii nevinovați, oamenii torturați, cei puși să dea declarații ca să-i bage pe alții la pușcărie, oamenii omorâți în pușcării. Pe ei nu-i mai văd filosofii ăștia?”, a spus jurnalistul.

„Mă, mai lasă-mă în pace că iar mă enervez și iar luăm amendă. Nu mai pot, mă! Toată lumea vrea să ne dea sfaturi. Avem și noi creiere, avem biblioteci, mai citim și noi. Toți suntem luați de proști? Vine băiatul ăla de 25 de ani(Tudor Chirilă-n.r.) să-mi spună mie la 50 de ani, care am fost legat de calorifer ce-i cu justiția? Păi ia să lăsăm chestiile astea. Vin ei să ne spună cum e cu Justiția? Mergeți mă la pușcărie mai întâi și să vedeți apoi cum e cu Justiția. Spuneți-mi după cum e cu Justiția, că eu nu știu, sunt prost. Mergeți și pupați-o în c.. pe Kovesi”, a adăugat Octavian Hoandră.

 Tudor Chirilă și Mihai Șora au fost desfințați la Realitatea TV: „Mergeți la pușcărie!”. Nici Laura Codruța Kovesi n-a scăpat!
Tudor Chirilă și Mihai Șora au fost desfințați la Realitatea TV. Mesajul lui Octavian Hoandră

Tudor Chirilă, tot mai activ

Recent, Tudor Chirilă a avut un nou mesaj pentru cei care se solidarizează cu magistrații din România. „Dictatura nu se anunţă la Breaking News. Toți cei care suntem aici suntem solidari cu magistaţii care au spus în ceasul al doişpelea, e adevărat, nu se mai poate”, a declarat Tudor Chirilă.

„Cred că OUG 7, Secţia specială, legile justiţiei, toate ar trebui să cadă. S-a început cu OUG 13, s-a mers în Parlament pe modificarea legilor, ne-am întors din nou la ordonanţe. De ce? E disperare şi grabă, pentru că atunci când se merge cu legea în parlament, ajungem la CCR, o trimite preşedintele înapoi şi aşa mai departe”, a apreciat artistul.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×