Mesaj televizat al lui Tudor Chirilă: „Dictatura nu se anunță la breaking news”

Bogdan Solomon   
în Stiri de ultima ora
09/03/2019, 10:32
Mesaj televizat al lui Tudor Chirilă: „Dictatura nu se anunță la breaking news”
Tudor Chirilă a ieșit la protest

După protestul de săptămâna trecută al actorilor Teatrului Național din București, a venit rândul celor de la Teatrul de Comedie din Capitală să-și exprime nemulțumirea față de actuala guvernare. Vineri seară, actorii Teatrului de Comedie au hotărât să meargă în stradă.

Actorii de la Teatrul de Comedie au ieșit în stradă

Printre aceștia se numără și Tudor Chirilă, cunoscut pentru implicarea sa activă în problemele arzătoare ale societății civile. Actorii au hotărât să participe la protest în semn de solidaritate cu magistrații care, de mai bine de două săptămâni își strigă nemulțumirile față de Legile Justiției.

Celor care nu au încredere în noi şi nu avem suficientă carte ca să analizăm schimbările din justiţie, noi avem încredere în vectorii de opinie şi în analiştii din justiţie, ziarişti, ne-am luat informaţiile, le-am analizat, pur şi simplu nu se mai poate” , a declarat actorul Mihai Călin

Ce a spus Tudor Chirilă despre protestul actorilor
Ce a spus Tudor Chirilă despre protestul actorilor

Ce spune Tudor Chirilă

Dictatura nu se anunţă la Breaking News. Toți cei care suntem aici suntem solidari cu magistaţii care au spus în ceasul al doişpelea, e adevărat, nu se mai poate. Cred că OUG 7, Secţia specială, legile justiţiei, toate ar trebui să cadă. S-a început cu OUG 13, s-a mers în Parlament pe modificarea legilor, ne-am întors din nou la ordonanţe. De ce? E disperare şi grabă, pentru că atunci când se merge cu legea în parlament, ajungem la CCR, o trimite preşedintele înapoi şi aşa mai departe” , este mesajul transmis de Tudor Chirilă,

Am venit să-i susținem pe magistrați și să sprijinim prin prezența noastră justiția. Prea târziu nu e niciodată. dar trebuie să existe o conștiință colectivă care să-i facă pe cei de la putere să conștientizeze că suntem un număr semnificativ cei care ne-am alarmat și ni se pare că ceea ce se întâmplă nu e pe făgașul cel bun” , a spus și Șerban Georgevici, de asemenea actor cunoscut al Teatrului de Comedie din București.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×