Tora Vasilescu, decizie radicală! Motivul pentru care s-a retras din teatru și film

Raluca Ogaru    Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
25/02/2019, 15:19
Tora Vasilescu, decizie radicală! Motivul pentru care s-a retras din teatru și film GALERIE FOTO
Tora Vasilescu vorbeste la 16 ani de la retragerea din teatru

Cunoscuta actriță Tora Vasilescu a decis să se retragă din teatru și film la vârsta de 50 de ani, dar nu regretă această decizie! marea actriță, ajunsă acum la vârsta de 67 de ani, a făcut câteva declaraţii în cadrul unui interviu despre stilul ei de viaţă. A vorbit și despre secretul ei: ”dacă ai și un deget de apă cu whisky, e foarte bine”.

„Am zile foarte bune și am zile mai obositoare. Suport greu căldurile, iar în vara asta am stat mai mult la televizor și la piscină. Am piscină și o folosesc zilnic, dau 10 ture. E singurul sport care simt că îmi face bine, pentru circulație. Și dacă ai și un deget de apă cu whisky, e foarte bine, face bine la circulație. Înot zilnic, am piscină în fața casei.

Tora Vasilescu s-a retras din teatru și film, dar nu regretă nimic

Am învățat că femeia cu unghiile mari nu prea e luată de nevastă. Când copilesc roșiile, nu merge să am unghiile lungi. Eu cu soțul meu avem același cod de umor. Am un mare respect pentru medici, pentru halatul alb. Mă pierd în fața lor. Trebuie să ne gândim cu toții că în anii aceia grei în care învață, învață pentru fiecare dintre noi. Eu am rămas cu un tratament pentru tensiune, am niște vase de sânge care nu prea sunt bune. Bătrânețea e inevitabilă. Ce ne rămâne, umorul! Să îți bați joc de tine puțin așa, e o adevărată terapie. Eu nu aș vrea să dau timpul înapoi, pentru că viitorul nu este trecut.

Tora Vasilescu
Tora Vasilescu a vorbit despre secretul sau: inoata de cate ori poate

Eu m-am pensionat la 50 de ani de la teatru. Nu îmi e dor de scenă! Dacă am făcut mult film și seriale, iar pentru mine teatrul este puțin mai repetitiv. Femeia a fost lovită de multe ori în istorie. Programul bărbatului e vânătorul, iar femeia e altfel. Eu trăiesc ce oportunități vin spre mine, nu îmi pierd energia gândindu-mă la ceea ce a fost” a povestit Tora Vasilescu la TV.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×