Tora Vasilescu a filmat 14 ore pe zi. Are rolul principal într-o nouă producţie TVR

în Reality show
22/03/2018, 12:19
Tora Vasilescu a filmat 14 ore pe zi. Are rolul principal într-o nouă producţie TVR
Tora Vasilescu şi Corina Dănilă se întâlnesc după 15 ani pentru a interpreta singurele personaje feminine din „Circul Matteo”, o comedie neagră realizată de Casa de Producţie a TVR şi filmată într-un timp record: 14 zile! „Tora Vasilescu este o foarte mare actriţă şi am fost onorată să am şansa să mă aflu din nou pe platou alături de ea”, arată Corina Dănilă. 
 
Tora Vasilescu este neschimbată, cu acelaşi profesionalism. „Este foarte riguroasă cu textul şi atentă la toate indicaţiile regizorale. În acelaşi timp, este generoasă cu colegii din distribuţie şi un artist cu maximă experienţă de film”, adaugă Corina.
 
Îndrăgita actriţă Tora Vasilescu s-a retras din viaţa artistică, dar povestea scrisă de Adrian Lustig a convins-o să revină pentru rolul principal, Aspasia Matteo. „De la primele pagini lecturate am descoperit replici care mi-au stârnit hohote de râs. Personajul interpretat de mine este o femeie puternică, luptătoare, care caută soluţii extreme ca să supravieţuiască într-o perioadă de degringoladă. Circul Matteo este o comedie neagră care transformă expresia pâine şi circ în sânge şi circ”, susţine actriţa, care adaugă că filmările au fost un maraton, chiar şi de câte 14 ore pe zi.
 
„Circul Matteo” continuă tradiţia lungmetrajelor şi pieselor de teatru realizate de Casa de Producţie TVR. Filmările, cu puţine excepţii, au fost făcute la sediul Televiziunii Române, fie în curte, unde practic a fost ridicat un circ adevărat, fie în strada Moliere.„Momentele dificile nu au lipsit, mai ales că s-a lucrat într-un ritm alert şi s-au folosit efecte speciale. Cu tot efortul, am realizat un lungmetraj captivant şi în care recunoaştem o Românie contemporană”, detaliază Demeter Andras, producător coordonator.
Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×