Tudor Chirilă, anunț de ultimă oră. Un nou protest, la Teatrul de Comedie

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
08/03/2019, 09:59
Tudor Chirilă, anunț de ultimă oră. Un nou protest, la Teatrul de Comedie GALERIE FOTO
Tudor Chirilă și Mihai Șora au fost desfințați la Realitatea TV: „Mergeți la pușcărie!”. Nici Laura Codruța Kovesi n-a scăpat!

Tudor Chirilă a făcut un anunț de ultimă oră. După ce joi, 7 martie, artistul postase un mesaj virulent pe pagina sa de Facebook, în care comenta, în stilu-i caracteristic, cele mai arzătoare probleme ale societății, acum îndeamnă românii la un protest, pentru a încercare să îndrepte lucrurile împreună.

Tudor Chirilă, anunț de ultimă oră. Artistul îndeamnă la un nou protest, la Teatrul de Comedie

Scopul manifestației este de a-și arăta nemulțumirea față de ”asaltul fără precedent asupra justiției din Români”. Actorul a spus data, ora, locația și așteaptă oamenii, în număr cât mai mare, pentru a încerca să facă dreptate. „Mâine seară, începând cu ora 18:15, în fața Teatrului de Comedie și înaintea spectacolului Tartuffe, un grup de actori, regizori, fotografi vom protesta pașnic împotriva asaltului fără precedent asupra justiției din România.

Realizăm că protestul colegilor noștri de la Teatrul Național, de acum o săptămână, nu trebuie să rămână singular și ne vom exprima solidaritatea cu magistrații care încă luptă pentru o justiție independentă și necontrolată politic. Invităm și alți actori din alte teatre să ni se alăture pentru 45 de minute sau să manifeste în fața teatrelor lor. Lecțiile istoriei ne învață că nimic nu este ireversibil și că orice democrație cât de fragilă trebuie apărată de cetățenii ei. Actorii nu iubesc infractorii. P.S Sunt bineveniți și studenți ai facultății de teatru din București”, este mesajul transmis de artist pe contul său de socializare.

Tudor Chirilă, anunț de ultimă oră. Un nou protest, la Teatrul de Comedie
Artistul îndeamnă românii la o nouă manifestație

”Într-o democrație, ordonanța 7 trebuie retrasă”

Ziua precedentă, juratul de la Vocea României creionase tot pe internet, din punctul său de vedere, situația țării noastre. „Într-o democrație, ordonanța 7 trebuie retrasă, iar secția de investigare a magistraților desființară.  Justiția a pierdut atâtea bătălii în ultimul an încât nu ne mai permitem să asistăm la măcelărirea ei.

Tudor Chirilă, anunț de ultimă oră. Un nou protest, la Teatrul de Comedie
Anunțul lui Chirilă

Și toate stea din disperarea unora de a scăpa de pușcărie și din dorința de a putea legaliza jaful în forma continuată din banii cetățenilor români și reinstaurarea corupției ca proiect de țară”, a scris Chirilă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×