Tudor Chirilă, mesaj de ultimă oră: ”Ies în stradă chiar și singur!” De ce vrea să protesteze

Ana Chivu   
în Stiri mondene
21/02/2019, 21:00
Tudor Chirilă, mesaj de ultimă oră: ”Ies în stradă chiar și singur!” De ce vrea să protesteze GALERIE FOTO
Tudor Chirilă a anunțat proteste împotriva lui Liviu Dragnea!

Tudor Chirilă cheamă la protest! Cântărețul a făcut un apel public pentru a-i îndemna pe români la un protest contra șefului Partidului Social Democrat. Acesta a anunțat că se va afla în plină stradă, pentru a încerca să îndrepte lucrurile.

Tudor Chirilă este adeptul mișcărilor care țin de orice exte nevoie pentru a ajuta țara, astfel că de nenumărate ori și-a expus părerile și a încercat să demonstreze că nu este în regulă ceea ce se întâmplă în România și că doar oamenii, adunându-se sub același scop, vor putea să schimbe.

Tudor Chirilă, protest contra Liviu Dragnea!

Tudor Chirilă a postat pe o rețea de socializare faptul că cere dreptatea, astfel că se va afla în plină stradă. Artistul protestează împotriva lui Liviu Dragnea. „Eu am sa ies în stradă în seara asta, chiar dacă mă duc singur. Dragnea conduce ţara mea, nu ţara lui”, a fost mesajul lui Tudor Chirilă despre inițiativa sa. Guvernul a adoptat de curând o nouă ordonanță de urgență prin care întărește și mai mult controlul Puterii asupra magistraților. În acest context, magistrați din Brașov au ieșit chiar ei în stradă pentru a protesta decizia. În alte județe se așteaptă aceeași inițiativă.

Tudor Chirilă, protest împotriva lui Liviu Dragnea
Tudor Chirilă, protest împotriva lui Liviu Dragnea

”Eu ca magistrat în sistem vă spun că nu aveam nevoie de modificări la legile justiţiei, nici prin legile date de Parlament, nici prin OUG, dar ceea ce se întâmplă în momentul de faţă nu face decât să confirme îngrijorările magistraţilor şi anume că legile s-au făcut în grabă, legile s-au făcut prost, legile au determinat aspecte ineficiente la unele instanţe şi parchete, legile au mari probleme de respectare a unor standarde internaţionale şi iată că ele trebuie corectate prin Ordonanţă, însă Guvernul nu se rezumă la a corecta legile imperfecte ale Parlamentului, ci Guvernul adoptă şi alte măsuri, prin care îşi întăreşte controlul asupra sistemului judiciar. Or lucrurile acestea nu le mai putem accepta. Acesta este motivul pentru care în aceste zile veţi vedea judecătorii şi procurorii protestând, nu doar prin comunicate de presă şi prin ieşiri în faţa palatelor de justiţie, ci chiar prin suspendarea activităţii, începând de săptămâna viitoare”, a declarat Cristi Dănileț, fost membru al CSM.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×