Tudor Chirilă, mesaj virulent: „Vom fi din ce în ce mai săraci și mai needucați și românii vor pleca din țară

Raluca Ogaru    Bogdan Solomon   
în Stiri de ultima ora
07/03/2019, 08:44
Tudor Chirilă, mesaj virulent: „Vom fi din ce în ce mai săraci și mai needucați și românii vor pleca din țară GALERIE FOTO
Tudor Chirilă atac dur pe tema OUG 7

Tudor Chirilă a răbufnit din nou. Cunoscutul actor și solist al trupei Vama  nu ratează ocazia să comenteze în stilul caracteristic cele mai arzătoare probleme ale societății. De data aceasta, Tudor îi taxează pe cei care ne conduc, criticând în termeni duri OUG 7.

Tudor Chirilă, mesaj dur pe tema OUG 7

„Intr-o democrație, ordonanța 7 trebuie retrasă, iar secția de investigare a magistraților desființată. Justiția a pierdut atâtea bătălii în ultimul an încât nu ne mai permitem să asistăm la măcelărirea ei. Și toate astea din disperarea unora de a scăpa de pușcărie și din dorința de a putea legaliza jaful în forma continuată din banii cetățenilor români și reinstaurarea corupției ca proiect de țară” , scrie Tudor Chirilă, într-o postarea publicată pe contul său de Facebook.

Discursurile din ce în ce mai rupte de realitate ale lui Liviu Dragnea care se adresează unui public sărac si needucat sunt dovada incontestabilă că România este capturată de un grup mafiot, răuvoitor și incompetent care nu va face nici cel mai mic gest către reconstrucția unei țări în derivă” , crede solistul trupei Vama, care prevede totodată un viitor sumbru pentru țara noastră .

Tudor Chirilă, un nou mesaj dur
Tudor Chirilă, un nou mesaj dur

Tudor Chirilă nu vede cu ochi buni viitorul României

Nu vom avea autostrăzile la care tânjim de atâția ani. Toate iluziile noastre se vor prăbusi una după alta. Trebuie să fim in stradă și ca să realizăm că suntem mai mulți decât credem. Timpul lehamitei a trecut.  Ideea că protestele nu folosesc la nimic e falsă. Mai mult decât oricând se va vehicula ideea că toate partidele sunt aceeași mizerie tocmai pentru a descuraja oamenii să se unească contra pericolului evident” , a mai scris Tudor Chirilă în mesajul său.

„Intre timp ei își vor continua discursurile croite pe calapodul unui public prea sarac si needucat ca să facă legătura între propria sărăcie și justiție, corupție și diversele grupuri mafiote de politicieni interesați exclusiv de deturnarea banilor românilor. Trebuie să fim în stradă mereu ca să arătîm că nu acceptăm să fim slugile unui stat, ci partenerii lui. Trebuie să fim în stradă ca să arătăm că nu suntem proști și nici manipulabili”. 

Ordonanța 7, aspru criticată

Ordonanța 13 a căzut pentru că in mai puțin de jumătate de oră în Piața Victoriei au fost treizeci de mii de oameni. Ordonanța 7 ar trebui să cadă la fel, iar voturile celor care vor o schimbare reală în țara asta ar trebui să trimită PSD -ALDE la groapa de gunoi a istoriei” , mai notează Tudor Chirilă în postarea sa.

Este o luptă incredibil de grea, începe cu fiecare dintre noi și cu modul în care parcăm (a se citi ne pasă de celălalt), dar nu este o luptă imposibil de câștigat. România merită mai mult decât un prim ministru față de care Elena Ceausescu chiar era savant de renume mondial, un prim ministru manevrat de un șmecheras incult care le vorbeste săracilor despre patriotism si bunăstare, dar nu e capabil să-și justifice averea. Pentru că, totuși, in țara în care Liviu Dragnea și băieții lui nu sunt în stare să construiască nimic, două fete si zeci de mii de români construiesc un spital. Numai că anomalia în care noi le dăm bani lor să fure pentru ca mai apoi să scoatem alți bani din buzunar ca să compensăm pentru jaful lor din banii noștri trebuie să se termine. Pentru asta trebuie să fim în stradă” , a conchis Tudor Chirilă.

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×