Laura Codruța Kovesi e fan Tudor Chirilă! Ce piesă a ascultat înainte de audierea pentru Parlamentul European: „Mi-a dat o stare bună”

Bogdan Solomon   
în Stiri de ultima ora
02/03/2019, 13:18
Laura Codruța Kovesi e fan Tudor Chirilă! Ce piesă a ascultat înainte de audierea pentru Parlamentul European: „Mi-a dat o stare bună”
Interviu inedit cu Laura Codruța Kovesi

Laura Codruța Kovesi, așa cum nu ai mai văzut-o niciodată. Fostul șef al DNA și favorit în momentul de față pentru a prelua conducerea Parchetului European, aceasta s-a destăinuit într-un interviu inedit acordat Andreei Esca, pentru emisiunea sa de la Europa FM.

Laura Codruța Kovesi e fan Tudor Chirilă și Vama

Aflată în cursa pentru ocuparea funcției de procuror-șef al Parchetului European, Kovesi a oferit în emisiunea moderată de Andreea Esca detalii inedite din viața sa. Printre altele, a vorbit despre baschet, sportul practicat în tinerețe, dar a dezvăluit și preferințele sale în materie de muzică.

Dezvăluiri din viața fostului șef DNA
Dezvăluiri din viața fostului șef DNA

Vă vine sau nu să credeți, Laura Codruța Kovesi adoră să asculte Vama. Mai mult decât atât, aceasta a dezvăluit care este piesa favorită din repertoriul trupei ce îl are ca solist vocal pe binecunoscutul Tudor Chirilă.

Piesa căreia i-a dat Play chiar înainte de audierea pentru Parlamentul European

 Sunt fan Vama Veche și Tudor Chirilă. Au avut un concert în 2004 la Sighișoara. Lansase melodia ‘Nu ne mai trageți pe dreapta.’ După concert, acolo era și un polițist și tot drumul până la Sibiu am cantat piesa asta. Săracul polițist nu a avut ce face. Înainte de a merge la Bruxelles am ascultat piesa asta, mi-a dat o stare bună, am plecat mai optimistă” , a spus Laura Codruța Kovesi în emisiunea La radio cu Andreea Esca.

Kovesi adoră muzica trupei Vama
Kovesi adoră muzica trupei Vama

În altă ordine de idei, fostul șef al Direcției Naționale Anticorupție a mărturisit că bunicii au fost cei care i-au însuflat credința în divinitate: „Bunicii m-au învățat să mă rog. Cred în Dumnezeu. Merg la biserică. Înainte de audierea în Parlamentul European, am fost la o biserică din Belgia. Erau mulți români. A fost o slujbă impresionantă. Am văzut mulți copii, cred că vrei 30-40. Oamenii m-au întâmpinat foarte bine. Mă simțeam ca acasă. Oamenii m-au încurajat. Știau ce se întâmplă în România”.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×