Masonii din România hotărăsc viitorul țării. Crizele momentului, explicate de membrii Marii Loje Naționale

Claudiu Surmei   
în Stiri de ultima ora
24/02/2019, 13:28
Masonii din România hotărăsc viitorul țării. Crizele momentului, explicate de membrii Marii Loje Naționale GALERIE FOTO
Masonii din România hotărăsc viitorul țării

Masonii din România hotărăsc viitorul țării! Crizele momentului au fost explicate de membrii Marii Loje Naționale în cadrul unei conferințe organizate la Timișoara, care a avut ca temă Promovarea Capitalului și Business-ului autohton. S-a vorbit, printre altele, despre finanțarea companiilor și oportunitățile legate de pătrunderea pe piețele Europei de Vest.

După o primă conferință care a avut loc în luna ianuarie la București, Marea Lojă Națională a continuat seria dezbaterilor la Timișoara, abordând teme importante pentru societatea românească. Tema conferinței la care au participat importanți lideri politici, formatori de opinie și analiști a fost Promovarea Capitalului și Business-ului autohton. Alături de ei au venit profesori universitari, oameni de afaceri și jurnaliști și au fost dezbătute perspectivele dezvoltării economice ale firmelor autohtone.

Masonii din România hotărăsc viitorul țării. Ce spun membrii Marii Loje Naționale

De asemenea, s-a vorbit despre finanțarea companiilor, fiscalitate și nevoia tot mai mare de forță de muncă în județele din Vestul țării, unde mediul de afaceri este în plină dezvoltare. Un alt subiect atins de membrii Marii Loje Naționale a fost dezinformarea și manipularea prin intermediul canalelor de știri și al rețelelor de socializare.

Crizele momentului, explicate de membrii Marii Loje Naționale
Crizele momentului, explicate de membrii Marii Loje Naționale

„Ciclul de conferințe organizate de Marea Loja Națională din România împreuna cu partenerii acestui proiect reprezintă unul dintre punctele programului Masoneria Română pentru România prin care se urmărește nu doar o mai mare deschidere a instituției noastre către publicul larg, ci și dezbaterea unor teme de actualitate pentru țara noastră. Prin aceste teme, demonstrăm încă o data că Marea Loja Națională din România își asumă rolul de parte activă a societății românești, conferința de astăzi de la Timișoara având ca temă: Promovarea Capitalului și Business-ului autohton este cu atât mai importantă cu cât în ultima perioada asistăm nu doar la o criză a forței de muncă în vestul României, ci și la schimbări majore pe piața capitalului”, a declarat prof. univ. dr. Radu Bălănescu, Mare Maestru al Marii Loji Naționale din România.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×