Tudor Chirilă se iubește cu o femeie mult mai tânără decât el. Iulia i-a dăruit doi copii FOTO

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
11/10/2019, 15:10
Tudor Chirilă se iubește cu o femeie mult mai tânără decât el. Iulia i-a dăruit doi copii FOTO GALERIE FOTO
Cine este femeia pe care o iubește Tudor Chirilă. Sursa foto: observatorulph.ro

Tudor Chirilă este actor, muzician, compozitor și producător, așadar este o prezență constantă în lumea showbiz-ului autohton. Nu se poate spune același lucru și despre viața sa privată. Tudor Chirilă are o relație discretă, ascunsă de ochii lumi alături de femeia care l-a făcut fericit în ultimii 6 ani și care l-a făcut tată. De două ori.

Cine este femeia cu care se iubește Tudor Chirilă de 6 ani

Viața personală a lui Tudor Chirilă este învăluită în mister, mai ales de când se iubește cu o brunetă frumoasă. Nimeni nu se aștepta ca actorul să se așeze la casa lui, dar iată că au trecut 6 ani de când Chirilă are o relație cu Iulia Mîzgan. Iubita artistului este de o frumusețe naturală rară și s-a nsăcut în Bistrița. Tânăra de 31 de ani a absolvit Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative (SNSPA) din București. Partenera actorului lucrează la departamentul de marketing al unui post de radio din București.

Cei doi se iubesc în ciuda diferenței de vârstă de 15 ani. Muzicianul postează pe contul de Instgram fotografii artistice rare cu femeia care îl face fericit sau cu cei doi copii. Juratul de la „Vocea României” nu vrea să vorbească despre relația sa. Tudor Chirilă a scris într-o postare de pe blogul personal că iubita sa „este o femeie iubitoare, este o frumuseţe şi, cel mai important, este mamă. O mamă creativă, veselă şi fericită”. 

Iulia are 31 de ani, mai mică cu 15 ani decât Chirilă
Iulia Mîzgan este femeia care îl face fericit pe Tudor Chirilă. Femeia i-a dăruit și doi copii. Sursa foto: ele.ro

Iulia Mîzgan i-a dăruit lui Chirilă doi băieți, dar artistul nu le-a dezvăluit numele

Tânăra este o prezență discretă și apare foarte rar la evenimente publice alături de Tudor Chirilă. Iulia Mîzgan i-a dăruit artistului și doi copii. Doi băieți, mai exact: unul născut în noiembrie 2014, iar cel de-al doilea în vara anului 2016. Iubita actorului a reușit să-și ascundă de fiecare dată sarcina, iar abia pe ultima sută de metrii s-a aflat că urmează să aducă pe lume un copil.

„Da, voi avea un copil. Şi îmi doresc ca atât presa, cât şi publicul să înţeleagă şi să respecte faptul că atât copilul, cât și mama lui sunt parte din viaţa mea PRIVATĂ. Aceasta este singura declaraţie pe care o fac pe acest subiect. Un copil are dreptul de a veni pe lume fără să fie discriminat prin preluarea unei celebrități care nu îi aparține. Dacă la un moment dat voi simţi nevoia să scriu sau să vorbesc despre copilul meu, o voi face pentru că va fi alegerea mea, nu pentru a satisface curiozitatea publicului sau a presei avide de senzaţional”, a spus Tudor Chirilă în momentul în care iubita sa era însărcinată cu cel de-al doilea băiețel.

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×