Duel între Irina Rimes și Tudor Chirilă dus la nivel personal: „Dacă ai fi iubitul meu, s-ar înțelege”

Dan Suta    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
05/10/2019, 07:45
Duel între Irina Rimes și Tudor Chirilă dus la nivel personal: „Dacă ai fi iubitul meu, s-ar înțelege”
Irina Rimes și Tudor Chirilă fac parte din juriul Vocea României. Sursa foto: PRO TV

La Vocea României antrenorii se duelează în cuvinte pentru a-i convinge pe concurenți să îi aleagă. S-a întâmplat și în ediția de aseară între Irina Rimes și Tudor Chirilă, care s-au luptat pentru a o convinge pe polițista Natalia din Oradea să aleagă echipa potrivită.

Irine Rimes versus Tudor Chirilă

Natalia Selegean a fost revelația emisiunii de aseară. Polițista în vârstă de 32 de ani din județul Bihor a interpretat o melodie de-ale Loredanei Groza, iar pentru vocea ei s-au întors cei doi cântăreți care și-au aruncat săgeți în încercarea de a o convinge pe femeie să îi aleagă.

„Stai un pic, de ce mă ajuţi? Eu nu ţi-am cerut ajutorul. Mă descurc singură”, i-a spus Irina Rimes lui Tudor Chirilă în momentul în care acesta juca psihologia inversă, făcând-o pe orădeancă să o aleagă, cumva, pe Irina.

Irina Rimes Tudor Chirilă
Natalia l-a ales pe Tudor Chirilă, spre neplăcerea Irinei Rimes. Sursa foto: PRO TV

Irina a pierdut în fața lui Tudor: Concurenta l-a ales pe el

„Eu mi-l ofeream, iubita”, i-a răspuns Chirilă Irinei. „Oferă-l când cer eu. Dacă ai fi iubitul meu s-ar înţelege. Aşa, dacă nu eşti…”, i-a răspuns ușor afectată Irina Rimes de felul în care i s-a adresat solistul trupei Vama. În cele din urmă, deși fetița de trei anișori i-a spus mamei să o aleagă pe Irina, Natalia a ales să fie în echipa lui Tudor Chirilă.

Aseară s-a transmis la PRO TV cea de-a cincea ediție din etapa preselecțiilor actualului sezon Vocea României. Show-ul este difuzat în fiecare vineri seară, după Știrile PRO TV, de la ora 20:30.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×