Cine este și cum arată iubita lui Tudor Chirilă?

Ana Chivu   
în Stiri mondene
01/12/2018, 13:21
Cine este și cum arată iubita lui Tudor Chirilă? GALERIE FOTO
Tudor Chirilă alături de iubita lui, Iulia

Tudor Chirilă este una din persoanele publice care a ales de multă vreme să își țină viața personală cât ai departe de micile ecrane sau de mediul online, astfel că nu mulți știu cine este și cum arată iubita sa. Cu toate acestea, micile bucurii mai sunt împătășite și cu prietenii virtuali.

Câteva fotografii cu cei doi surprind frumusețea iubitei lui Tudor Chirilă, cea care i-a dăruit deja doi copii. Iulia face o pereche de invidiat alături de cunoscutul cântăreț.

Iubita lui Tudor Chirilă, frumoasă din cale afară

Tudor Chirilă are o familie extraordinar de frumasă. Iubita lui i-a dăruit doi băieței și i-a împlinit viața. Tânăra se numește Iulia și a găsit secretul de a-l ține aproape pe unul dintre cei mai râvniți burlaci, înainte să o întâlnească. Aceasta este din Bistrița, are 30 de ani și a absolvit SNSPA în Capitală. Iulia a decis să nu se abată de la drumul ales, așa că în prezent lucrează la un post de radio, la departamentul de marketing. Iulia i-a cucerit inima lui Tudor Chirilă chiar după relația tumultoasă cu Andreea Raicu.

„Tudor este un om foarte complex cu care am trăit foarte multe şi aş avea o mulţime de spus… Este un om extrem de deştept şi extrem de creativ. Un om foarte talentat, cu care nu te plictiseşti niciodată, de la care am învăţat mult şi care m-a motivat. Cand intalnesti o mare iubire, traiesti intens fiecare clipa in parte. Nu gandesti rational, nu-ti faci calcule. O mare iubire e insotita intotdeauna de o poveste de dragoste aparte si tocmai de aceea e si greu s-o uiti sau s-o inlocuiesti, atunci cand se termina. Din pacate, asta-i soarta marilor iubiri: au finaluri triste. Happy-enduri sigure au doar filmele de la Hollywood”, a scris Andreea Raicu pe blogul său, după despărțirea de actor.

Iulia Mizgan i-a împlinit viața artistului imediat după eșecul în dragoste, iar primii 4 ani i-a găsit pe cei doi îndrăgostiți cu 2 copii. „Da, voi avea un copil. Şi îmi doresc ca atât presa, cât şi publicul să înţeleagă şi să respecte faptul că atât copilul, cât si mama lui sunt parte din viaţa mea PRIVATĂ. Aceasta este singura declaraţie pe care o fac pe acest subiect. Un copil are dreptul de a veni pe lume fără să fie discriminat prin preluarea unei celebrități care nu îi aparține. Dacă la un moment dat voi simţi nevoia să scriu sau să vorbesc despre copilul meu, o voi face pentru că va fi alegerea mea, nu pentru a satisface curiozitatea publicului sau a presei avide de senzaţional”, a spus Tudor Chirilă în momentul celei de a doua sarcini ai iubitei sale.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×