Andreea Raicu, complet GOALĂ la 41 de ani! Cum arată fosta iubită a lui Tudor Chirilă

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
22/11/2018, 21:46
Andreea Raicu, complet GOALĂ la 41 de ani! Cum arată fosta iubită a lui Tudor Chirilă GALERIE FOTO
Andreea Raicu s-a pozat goală la 41 de ani!

Andreea Raicu, în vârstă de 41 de ani, s-a pozat complet goală. Iată cum arată fosta iubită a lui Tudor Chirilă! Este știut că fosta prezentatoare de televiziune are girjă atât de aspectul ei fizic, cât și de sănătatea ei, lucru care o face să arate incredibil. Și, cu toate că nu a apărut niciodată altfel de cum o știm de atâția ani, aceasta având o imagine decentă, acum a ieșit din zona sa de confort și și-a șocat urmăritorii și nu numai. Vedeta a declarat că s-a șocat și pe ea prin ședința foto nud pe care a realizat-o. Pe blog-ul ei personal a explicat de ce a ales tocmai acum să se afișeze altfel și să încerce altceva. ”Nu voiam să încerc nimic nou pentru că îmi alesesem o imagine cu care eram confortabilă. Știam foarte bine ce vreau să transmit, care e imaginea care mă descria perfect și cu care mă simt cel mai bine. Mesajul meu era: eu sunt o femeie puternică, frumoasă, fără defecte, independentă, care nu poate fi atinsă de nimic și care nu are nevoie de nimic”, a scris Andreea Raicu.

Însă, se pare că imaginea pe care a descris-o mai sus era doar un paravan în spatele căruia alegea să stea. ”Ani la rândul m-am lăsat încarcerată de această imagine pentru că asta credeam despre mine și pentru că voiam ca toată lumea să mă cunoască exact așa. Acum mă și amuz când mă văd pe copertele revistelor în care am pozat distinsă și distantă, greu de atins și deloc vulnerabilă. Pentru că da, asta ma vrut și am reușit să transmit mulți ani…până într-o zi”, a completat fosta prezentatoare de televiziune.

Andreea Raicu s-a pozat goală la 41 de ani! ”Mă bucur că am făcut aceste poze acum”

andreea raicu s-a pozat complet goala la 41 de ani
Fotografie cu Andreea Raicu ce a apărut pe coperta revistei Unica

Până într-o zi când vedeta a realizat că feminitatea, dar și vulnerabilitatea sunt cele mai frumose lucruri pe care le pot deține o femeie. De altfel, aceasta s-a declarat bucuroasă de decizia ei de a poza așa. ”Mă bucur că am făcut aceste poze acum, la 41 de ani, pentru că știu că dacă le-aș fi făcut în urmă cu câțiva ani, cu siguranță rezultatul nu ar fi fost acesta.(…)Acum mă simt suficient de puternică încât să-mi asum vulnerabilitățile și feminitatea, să nu-mi fie frică să le arăt”, a adăugat vedeta.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×