Cum a apărut Andreea Raicu la plajă, la vârsta de 41 de ani! Toți s-au mirat

Raluca Ogaru    Sandra Popescu   
în Stiri mondene
27/08/2018, 11:46
Cum a apărut Andreea Raicu la plajă, la vârsta de 41 de ani! Toți s-au mirat GALERIE FOTO
Andreea Raicu nu s-a jenat să apară în costum de baie din două piese chiar și la vârsta de 41 de ani

Oamenii care erau pe o plajă cunoscută s-au mirat când au văzut cum a apărut Andreea Raicu la plajă, la vârsta de 41 de ani. Are un trup perfect, iar stilul și eleganța sunt cuvântul de ordine atunci când vine vorba de vedeta de la noi care a impus numeroase tendințe în modă și în stilul de viață sănătos al românilor.

Frumoasă și scăldată în razele soarelui, Andreea Raicu a fost admirată de toți cei de pe plajă. De fiecare dată când apare, de alt fel, Andreea este o prezență pe cât de discretă, pe atât de savuroasă. Oamenilor le place să o vadă așa, dovadă și sutele de like-uri pe care le primește la fiecare postare de acest gen.

Andreea Raicu a postat o imagine cu ea în costum de baie din două piese, chiar dacă are 41 de ani și mulți spun că nu se mai poate baza pe corpul pe care îl avea înainte
Andreea Raicu a postat o imagine cu ea în costum de baie din două piese, chiar dacă are 41 de ani și mulți spun că nu se mai poate baza pe corpul pe care îl avea înainte

Cum a apărut Andreea Raicu la plajă, la vârsta de 41 de ani

Pe 18 iulie, Andreea Raicu a împlinit 41 de ani. A fost o zi minunată, după cum chiar ea a recunoscut că a fost copleșită de sutele de mesaje primite. Dacă se gândea cineva că odată depășit pragul de 40 de ani nu te mai poți expune la soare în costume de baie din două piese, iată că Andreea sparge tiparele și arată că poți avea un trup frumos și sănătos și la această vârstă.

Andreea Raicu s-a pozat pe plajă, singură sau în compania prietenilor și adoră focul de tabără și cititul pe șezlong, după cum putem vedea din imaginile postate de ea.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×