Andreea Raicu suferă, dar a găsit remediul! A spus totul pe blogul său!

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
03/10/2018, 20:25
Andreea Raicu suferă, dar a găsit remediul! A spus totul pe blogul său! GALERIE FOTO
Andreea Raicu sufera, dar se trateaza. Ea singura a gasit remediul!

Chiar dacă este frumoasă, cunoscută în toată țara, iar problemele financiare se țin departe de ea, Andreea Raicu suferă câteodată de stări care o deprimă și are perioade în care se simte pierdută, fără direcție, energie sau chef de viață! Andreea Raicu a scris pe blogul personal însă și remediul pentru aceste perioade în care efectiv suferă.

Vedeta de televiziune nu se teme să recunoască greutățile prin care trece, în această perioadă. Mai mult, ea speră că sfaturile sale vor ajuta oameni care trec prin situații asemănătoare cu ale ei.

Andreea Raicu recunoaște că nu a avut grijă de ea

”Am avut şi încă mai am uneori perioade în care mă simt aşa, mai ales când muncesc mult şi nu mă concentrez pe mine. Atunci când lucrurile nu ies aşa cum mi-am imaginat şi când nu totul merge aşa cum aş vrea”, a mărturisit Andreea Raicu.

Fostul manechin recunoaște că nu a avut grijă de ea atunci când ar fi trebuit, iar asta s-a văzut, ulterior, atunci când s-a simțit copleșită și sensibilă în multe situații. ”Nu am avut grijă de mine atât cât ar fi trebuit şi tocmai de aceea m-am simtit copleşită şi mult mai sensibilă în situatii în care poate altă dată nu aş fi reactionat aşa”.

”Aşa că am nevoie de timp şi spatiu să am grijă de mine. Să meditez, să fac lucruri care îmi bucură atât sufletul, cât şi corpul. Pot să îmi gatesc ceva bun, să-mi pregătesc o baie în cadă, cu spumă si lumânari parfumate. Pot să citesc o carte care îmi place sau, pur şi simplu, să nu fac nimic”, a adăugat fostul manechin Andreea Raicu.

Citește și Cum a apărut Andreea Raicu la plajă, la vârsta de 41 de ani! Toți s-au mirat

Citește și Simona Gherghe, la un pas de tragedie! Cumpana prin care a trecut vedeta TV

Andreea Raicu este o vedetă de televiziune din România care s-a născut pe data de 18 iulie 1977. Frumoasa brunetă a  debutat ca model, câștigând câteva concursuri importante de modelling, apoi a intrat în televiziune unde s-a consacrat prezentând emisiuni importante de divertisment ca Big Brother și Megastar.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×