Tudor Chirilă o taxează pe Gabriela Firea! „Gestul ei suprem de țoapă! Opoziția să aibă candidat unic, să lase orgoliile”

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
31/10/2019, 15:40
Tudor Chirilă o taxează pe Gabriela Firea! „Gestul ei suprem de țoapă! Opoziția să aibă candidat unic, să lase orgoliile” GALERIE FOTO
Tudor Chirilă a acuzat-o în termeni duri pe Gabriela Firea. Sursa foto - facebook

Juratul de la Vocea României Tudor Chirilă nu a ezitat și a taxat-o dur pe Gabriela Firea! Solistul trupei Vama a susținut că primarul general al Capitalei este, de fapt, o impostoare. „Sunt foarte revoltat, ma aflu aici ca sa depun marturie ca ceea ce vedeti e real. Exista un personaj pe care l-am jucat la Teatrul de Comedie si care este arhetipul impostorului. Cred ca toata lumea stie povestea lui Tartuffe.

Tudor Chirilă o taxează pe Gabriela Firea!

O pretinsa fata bisericeasca ce se aciueaza in casa unui nobil si reuseste sa-l intoarca pe acesta impotriva intregii familii. Tartuffe crede in impostura lui pana ajunge sa se identifice cu ea. Ca sa poti sa fii politician si impostor, trebuie sa te duci in fata oglinzii si sa repeti niste minciuni pe care, repetandu-le si publicului, ajungi sa le crezi si tu si, cateodata, si o parte a publicului”, a explicat Tudor Chirila.

Tudor Chirilă nu s-a oprit aici și a acuzat-o pe Gabriela Firea de rautate, prostie si calomnie. „Ce s-a intamplat in cazul Firea sunt 3 capitole, radioterapia, rautatea si prostia si calomnia. Capitolul cu radioterapia e acea postare infama de la inceput. In al doilea moment, intervin rautatea si prostia, si Gabriela Firea decide sa atace distribuind acea postare in mod josnic aceasta adunare si aceasta uriasa initiativa. Dupa care vine calomnia, care este de fapt legalizarea prostiei. Pentru ca nu mai putea sa dea inapoi, mi se pare gestul ei suprem de toapa. Trebuia sa o justifice intr-un fel mai inalt si atunci apare ideea ca acest ONG e o schema politica in spatele careia e Vlad Voiculescu, pe care il si vedeti cu statura lui de House of Cards autohton”, a mai spus actorul.

„Gestul ei suprem de țoapă!”

Chirilă crede că actuala societate nu trebuie sa lase nesanctionate astfel de comportamente, pentru ca le legitimeaza. „Pentru ca Gabriela Firea, printre icoane si matanii si tamaie, ajunge sa-si creada propriile minciuni, atunci este nevoie de interventia publica. Ca daca vom lasa lucrurile asa, oamenii astia o sa creada ca pana si postarea aia era in regula. Gabrielei Firea trebuie sa i se aduca aminte in fiecare zi ca a gresit grav, ca si-a batut joc de o initiativa, ca a incercat sa o submineze, sa o duca in derizoriu si sa arunce asupra ei toate umbrele unei chestiuni discutabile.

Or, aceasta asociatie nu este o chestiune discutabila. (…) Pe fetele astea le-am cunoscut acum 10 ani, am facut multe lucruri impreuna. Daca eu as afla vreodata ca fetele astea au luat un ban din donatii si l-ar fi deturnat in alta parte, va fi cea mai mare dezamagire pe care as putea sa o traiesc si va spun ca n-am sa traiesc aceasta dezamagire”, a mai spus Chirilă.

Tudor Chirilă o taxează pe Gabriela Firea! Chirilă
Tudor Chirilă spune că opoziția trebuie să aibă un singur candidat la alegerile locale. Sursa foto – facebook

„Opoziția să aibă candidat unic, să lase orgoliile”

Mai mult de atât, Chirilă le solicită celor aflați acum în opoziție să găsească un candidat comun pentru alegerile locale. „Iar daca Opozitia nu gaseste resursele sa desemneze un candidat COMUN la alegerile locale din 2020 inseamna ca sunt imaturi politic si iresponsabili. Caci numai un candidat comun poate castiga lupta cu ‘duamna’ intr-un singur tur. Sper ca Opozitia (USR-PLUS, PNL) sa inteleaga misiunea care i-a fost atribuita printr-un vot anti-PSD si sa nu dezamageasca lasand Bucurestiul prada inca patru ani unui asemenea specimen si tovarasilor ei.

Mai sper sa aiba intelepciunea sa gaseasca un OM integru si dedicat salvarii acestui oras, chiar daca acest om e doar un specialist si nu un membru de partid. Iar daca e membru de partid, sa se ridice deasupra oricarei suspiciuni. Si, daca Opozitia chiar isi doreste sa fie conectata cu cetatenii, ar fi bine sa lase orgoliile, sa desemneze acest candidat comun si sa ni-l comunice din timp, cine stie, poate avem si noi astia care votam ceva de spus. Din timp, din timp. Hai ca se poate”, a scris Chirila.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×