Tudor Chirilă, un nou derapaj la Vocea României! S-a certat cu Irina Rimes şi a răbufnit: „Băi, sclavule”

Dan Suta   
în Vocea Romaniei
26/10/2019, 08:36
Tudor Chirilă, un nou derapaj la Vocea României! S-a certat cu Irina Rimes şi a răbufnit: „Băi, sclavule”
Tudor Chirilă și Irina Rimes au fost din nou la cuțite, la Vocea României. Sursa foto:: PRO TV

Tudor Chirilă și Irina Rimes s-au înțepat din nou la Vocea României, după ce a cântat Andi Țolea, un concurent pentru care s-au întors toți jurații. Prima care s-a întors pentru puștiul care a cântat melodia „Make it rain” a fost Irina Rimes, acesta fiind motivul de la care a început disputa între cei doi jurați.

Tudor Chirilă, către Irina Rimes: „Cine să ți-o dea?”

Mai întâi, Irina s-a ciondănit cu Smiley, după care a intrat în colimatoriul lui Tudor Chirilă. Interpreta hit-ului „Visele” le-a spus colegilor din juriu că dacă nu s-ar fi întors ea, nu s-ar fi întors niciunul, mai ales că moldoveanca a hotărât să dea o șansă tânărului abia când a terminat de cântat melodia. Imediat după Irina s-au întors toate scaunele, la câteva secunde distanță.

De aici și până la ceartă au mai doar alte câteva secunde. Tudor Chirilă a făcut o serie de comentarii insinuante la adresa Irinei, comentarii pentru care, dacă ar lucra la un post de televiziune din Germania, Spania sau Anglia, ar fi fost sancționat pentru misoginism. La un moment dat, cântărețul a uitat de camerele de luat vederi și a avut o reacție destul de urâtă la adresa colegei sale, chiar dacă totul era cusut ca o glumă.

Irina, către Tudor: „Ești cel mai violent”

„Imaginează-ți că toți dintre noi au deja echipele formate. Eu știu că o să mi-o iau, grav, pentru că am apăsat pe buton”, a declarat Irina Rimes încercând să îl convingă pe concurent să intre în echipa ei, moment în care a fost întreruptă de Chirilă: „Cine să ți-o dea?”. Irina a salvat imediat situația stânjenitoare spunând că poate fi mustrată de producție, de colegi, de public poate, la care Chirilă a revenit: „Eu nu știu să dau, Irina! Tu ai uitat asta!”.

Irina a exagerat și ea după aceea acuzându-l pe Chirilă de violență: „Tu ești cel mai violent”. Irina a încercat să îl convingă pe Andi să intre în echipa lui amintindu-i că ea s-a întors prima. Când a venit rândul lui Smiley să îl convingă pe băiat, Chirilă a intervenit din nou: „Băi, sclavule, copiatorule! Ai copiat-o pe Irina”, referindu-se că s-a întors după ce s-a întors ea, persiflând-o din nou pe artistă. În cele din urmă, Andi l-a ales pe Smiley. VEZI AICI MOMENTUL VIDEO

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×