Tudor Chirilă, mesaj video pentru Smiley și câștigătorul Bogdan Ioan, după finala Vocea României 2018: “Ai ajuns și tu…”

Victor Anghel   
în Instant Articles
15/12/2018, 10:15
Tudor Chirilă, mesaj video pentru Smiley și câștigătorul Bogdan Ioan, după finala Vocea României 2018: “Ai ajuns și tu…” GALERIE FOTO
Tudor Chirilă, mesaj video pentru Smiley și câștigătorul Bogdan Ioan, după finala Vocea României 2018: “Ai ajuns și tu...”

Tudor Chirilă i-a transmis un mesaj video savuros lui Smiley, după ce elevul lui, Bogdan Ioan, a câștigat “Vocea României” 2018. Mentorul actriței Alma Boiangiu l-a felicitat și pe cel supranumit “Michael Jackson de România”. De altfel, în mediul online, victoria lui Bogdan Ioan obținută în urma voturilor telespectatorilor a fost contestată. Internauți au spus despre acesta că este “doar un imitator al lui Michael Jackson“.

Pentru Smiley este a treia victorie înregistrată în cele opt sezoane de când este jurat la “Vocea României”. În 2017, eleva Ana Munteanu a luat marele premiu, iar în primul sezon, care a avut loc în 2011, Ştefan Stan.

Tudor Chirilă, mesajul transmis pentru Smiley și Bogdan Ioan, câștigătorul de la Vocea României 2018

Nu mai e un secret pentru nimeni că Tudor Chirilă și Smiley sunt și vecini, nu doar prieteni. Astfel, seara trecută, cel dintâi l-a felicitat pe fostul membru al trupei “Simplu” folosindu-se de o glumă.

“Bravo, vecine! Hai că ai ajuns şi tu la 3 trofee. Mai greu, da’ ai reuşit”, i-a transmis Tudor Chirilă lui Smiley printr-un mesaj vide

Vă reamintim că Tudor Chirilă are în palmares trei sezoane consecutive câştigate la îndrăgita emisiune de la Pro TV. Foștii lui elevi sunt: Tiberiu Albu (2014), Cristina Bălan (2015) şi Teodora Buciu (2016).

Extravagantul jurat de la “Vocea României” l-a felicitat și pe câștigătorul sezonului opt al emisiunii: “Felicitari, Bogdan! Publicul e suveran!”. Tudor Chirilă a declarat despre Dora Gaitanovici, eleva Irinei Rimes, că a fost excepţională.

Mesajul lui Bogdan Ioan după ce a câștigat Vocea României 2018

La scurt timp după ce a fost declarat câștigătorul celui de-al optulea sezon de la “Vocea României”, Bogdan Ioan a transmis un mesaj emoționant pe rețelele de socializare.

“Ce seară minunată mi-ați oferit!
Nu mai am cuvinte… e copleșitor.
Mulțumesc, Smiley! Mulțumesc, Feli. Vă mulțumesc vouă, celor de acasă, pentru toată susținerea. Mă înclin în față voastră…✌”, a scris Bogdan Ioan pe pagina lui oficială de Facebook.

Și mentorul câștigătorului de la “Vocea României” 2018 a împărtășit tuturor din emoțiile pe care le-a trăit când a aflat rezultatele oficiale. Smiley a avut câteva gânduri și pentru cei care au stat acasă, în fața televizioarelor.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×