Cine este Bogdan Ioan, noua Voce a României din 2018. A făcut istorie, aseară, la Pro TV

Raluca Ogaru  
înStiri de ultima ora
15/12/2018, 13:48
Cine este Bogdan Ioan, noua Voce a României din 2018. A făcut istorie, aseară, la Pro TV
Bogdan Ioan este câștigătorul Vocea României 2018

Bogdan Ioan, câștigătorul Vocea României 2018, a făcut furori pe scena de la Vocea României încă de la prima sa apariție. Mulți au spus când i-au văzut prestația ”Wow, el e vocea de anul acesta!” și cu siguranță nu s-au înșelat. Chiar dacă a fermecat publicul, nu putem spune că vocea lui este inconfundabilă, pentru că se poate confunda foarte ușor cu cea a lui Michael Jackson!

Bogdan Ioan vine din echipa lui Smiley
Bogdan Ioan vine din echipa lui Smiley

Bogdan Ioan s-a lăsat atras de Smiley în echipa lui, deși toți cei patru jurați l-au văzut încă de la prima lui apariție pe scenă ca AS-ul din mânecă. A fost și norocul lui Smiley care a reușit să dea cu ajutorul lui Bogdan Ioan cel de-al doilea câștigător din echipa lui, la Vocea României.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Cine este Bogdan Ioana? ”Vocea cum rar mai găsești!”, potrivit lui Smiley

Nu o singură dată Smiley a spus că el nu a mai văzut multe voci ca cea a lui Bogdan Ioan. Iar când a spus asta, s-a referit la vocile din toată lumea, nu doar din România, așa cum antrenorul a ținut să sublinieze.  ”Nu am mai auzit așa ceva la Vocea României. Sunt șocat! Mi-ar plăcea să am ocazia să lucrez cu tine. Vocea ta te va duce departe. M-ai lăsat fără cuvinte. Nu am auzit pe nimeni să cânte așa ca Michael Jackson. Sunt de opt sezoane la Vocea României, dar nu am mai auzit așa ceva!”, a declarat extaziat Smiley, după prima audiție.

Bogdan Ioan este din Constanța și are 28 de ani
Bogdan Ioan este din Constanța și are 28 de ani

Bogdan Ioan este în vârstă de 28 de ani, și a venit la Vocea României de la malul mării, din Constanța. Bogdan Ioan a studiat Arhitectura la Iași, iar până la 17 ani a făcut dans sportiv de performanță. A renunțat la dans, deși era printre cei mai buni din țară, la sfatul tatălui său, care lucrează în domeniul construcțiilor. Dintre jurați, Tudor Chirilă a fost cel care l-a dorit mult pe Bogdan Ioan în echipa sa și i-a spus că ”i-a transmis aceleași emoții pe care le-a simțit în 1992, atunci când a fost la concertul lui Michael Jackson de la București”.

Andra, impresionată de Bogdan Ioan

Andra nu s-a putut nici ea abține din emoția pe care i-a creat-o Bogdan Ioan. Cu o ureche fină, ea a știut încă de pe atunci că Bogdan Ioan va fi marele câștigător Vocea României 2018.”Nu am crezut că se va naște un om care să cânte așa. Pe Michael Jackson… unii spun că nu îl egalează nimeni, dar tu ai cântat ca el. Ai cântat impecabil, fă-mă fericită și vino în echipa mea”, a fost descrierea pe care i-a făcut-o artista, la finalul prestației sale.

Vocea României – sezonul 8: Bogdan Ioan

Wow! Ce voce! Antrenorii Vocea Romaniei au rămas fără cuvinte. Vezi în ce echipă a mers Bogdan >>> http://bit.ly/2NvEW5u

Gepostet von Vocea Romaniei am Freitag, 7. September 2018

Cel pe care l-a considerat cel mai aproape de ceea ce caută a fost Smiley. ”Este incredibil ce mi se întampla! Îi mulțumesc lui Smiley și celorlalți antrenori pentru cuvintele și aprecierile lor!”, a scris Bogdan Ioana atunci pe o rețea de socializare.

Suntem LIVE cu marele castigator!

Gepostet von Vocea Romaniei am Freitag, 14. Dezember 2018

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×