Mesajul lui Smiley după ce Bogdan Ioan a câștigat Vocea României:”Publicului i-a plăcut!”

Alexandra Chivu   
în Vocea Romaniei
14/12/2018, 23:43
Mesajul lui Smiley după ce Bogdan Ioan a câștigat Vocea României:”Publicului i-a plăcut!”
Smiley, mesaj plin de entuziasm după ce Bogdan Ioan a câștigat Vocea României

Finala concursului Vocea României a avut loc în această seară, pe Pro TV. Cei patru finaliști au avut momente de neuitat, care au luminat scena show-ului de voci. Runda finală a adus câte trei momente speciale, pregătite de fiecare dintre concurenți.

Așadar, pe scenă au fost Alba Boiangiu, care a stat sub aripa lui Tudor Chirilă, Dora Gaitanovici, ce a fost îndrumată de Irina Rimes, Mădălina Coca, de a cărei evoluție s-a ocupat Andra și Bogdan Ioan, care l-a avut ca antrenor pe Smiley. Telespectatorii s-au bucurat de momente alături de invitați speciali. Printre aceștia, a fost Ovidiu Anton, care i-a stat alături Almei. Lângă Dora Gaitanovici au fost solistul și trompetistul trupei Zdob și Zdub, Roman și Valeriu, iar băiatul rămas în competiție, Bogdan Ioan, a cântat alături de Feli.

Mesajul lui SMiley după ce Bogdan Ioan a câștigat Vocea României

Înainte de marea finală, Bogdan Ioan, supranumit și Michael Jackson, a vorbit despre similitudinea dintre el și celebrul artist. Pe lângă bucuria unora de-al auzi pe concurent interpretând identic piesele lui Michael, au fost și voci care i-au recomandat să cânte și altceva.

”Sunt foarte bucuros că am reuțit și anul acesta să scoatem un câștigător din echipa Smiley! Felicitări, Bogdan! Mulțumesc tuturor celor care l-au votat, care au avut încredere în el de la bun început! WOW!”, a spus Smiley!

Suntem LIVE cu marele castigator!

Gepostet von Vocea Romaniei am Freitag, 14. Dezember 2018

”Acesta este timbrul meu vocal. Nu încerc să imit sau să mă folosesc de vocea lui Michael Jackson. În această emisiune am fost scos de mai multe ori din zona mea de confort, tocmai pentru a le arăta oamenilor că nu cânt doar Michael Jackson, ci că pot aborda şi alte stiluri muzicale”, a declarat pentru adevărul.ro concurentul lui Smiley.

Vocea României 2018
Finaliștii concursului de talente Vocea României 2018

Însă, se pare că și acesta și-ar dori ca uneori oamenii să nu-l mai compare cu Michael Jackson. ”Nu regret niciun moment audiţia. În urma audiţiei am primit mesaje de apreciere din toată lumea. Momentul acela cred că este cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat. Am văzut şi anumite critici şi este normal să fie păreri împărţite, dar nu e normal să jigneşti pe cineva.

Bogdan Ioan: ”Sunt un om simplu care s-a înscris la un concurs”

Am primit mii de mesaje şi am vorbit cu cei care mă susţin şi asta este cel mai important pentru mine. Sunt un om simplu care s-a înscris la un concurs şi nu am avut vreo intenţie să fac rău cuiva. Eu am încercat să am prestaţii cât mai bune, iar faptul că am ajuns în finală se datorează publicului”, a spus Bogdan Ioan.

Vocea României 2018
Bogdan Ioan, finalistul lui Smiley

Despre parcursul ei în concurs, dar mai ales despre atuurile care au ținut-o în el a vobit și Dora Gaitanovici, finalista Irinei Rimes. ”Nu am nimic în plus faţă de ceilalţi concurenţi, dar mă bazez pe o echipă nemaipomenită. Pe oameni energici şi eficienţi şi pe neliniştea lor, artistic vorbind”, a spus Dora.

Vocea României 2018
Dora Gaitanovici, concurenta Irinei Rimes

Mădălina Coca: ”Nu mă văd făcând altceva”

Despre viitor a vorbit Mădălina Coca, cea pe care publicul a asemănat-o încă de la audiții cu Celine Dion. ”Experienţa de la „Vocea României“ mi-a demonstrat, încă o dată, că locul unde mă simt cel mai bine este pe scenă, cântând.

Vocea României 2018
Mădălina Coca, finalista îndrumată de Andra

Deşi în ultimii 10 ani am lucrat în domeniul financiar, inima mea a rămas tot la pasiunea din copilărie: muzica. Scena este locul unde simt că fac exact ceea ce îmi place şi, indiferent cât este de greu, indiferent de oboseala acumulată sau presiunea momentului, nu mă văd făcând altceva”, a spus Mădălina Coca.

Alma Boiangiu: ”Mama m-a încurajat să îmi compun propriile piese”

Tot despre un loc în industria muzicală din România a vorbit și Alma Boiangiu, care e sigură că este un loc și pentru ea. ”Îl văd şi păşesc cu încredere către el. În paralel cu activitatea mea ca actriţă, am avut până acum câteva concerte acustice. Pe 16 decembrie voi cânta pentru prima dată la Unteatru şi mă bucur că pe lângă câteva piese pe care le-am cântat la Vocea României, voi avea ocazia să-mi prezint şi propriile compoziţii.

Vocea României 2018
Alma Boiangiu, de evoluția căreia s-a ocupat Tudor Chirilă

Mama m-a încurajat acum ceva vreme să îmi compun propriile piese. Cred că e important, dacă vrei să devii artist, să îţi scrii şi propria muzică, să nu fii doar un interpret”, a mai spus Alma, înainte de marea finală.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×