Cine este Bogdan Ioan, tânărul care a făcut aseară istorie pe scena de la Vocea României: ”N-am mai auzit pe nimeni să cânte așa!” Ce a postat pe Facebook

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
08/09/2018, 17:02
Cine este Bogdan Ioan, tânărul care a făcut aseară istorie pe scena de la Vocea României: ”N-am mai auzit pe nimeni să cânte așa!” Ce a postat pe Facebook GALERIE FOTO
Bogdan Ioan i-a socat pe juratii de la Vocea Romaniei cu o interpretare de senzatie a melodiei Earth Song!

Moment de senzație, vineri seara, pe scena de la ”Vocea României”, unde parcă a înviat Michael Jackson! Toți jurații s-au întors de la primele note pe care le-a luat cântărețul Bogdan Ioan, care i-a lăsat fără replică pe experimentații artiști din juriu.

Bogdan Ioan are 28 de ani, este din Constanța, iar talentul său este incontestabil! Vocea lui i-a lăsat perplecși pe jurați, aceștia exprimându-și, fără rețineri, admirația. Tudor Chirilă nu-și mai găsea locul în platou și chiar a spus că Bogdan Ioan i-a transmis aceleași emoții pe care le-a simțit în 1992, atunci când a fost la concertul lui Michael Jackson de la București.

Citește și Cine a câștigat Vocea României Junior! Felicitări!

Citește și Ce a făcut Loredana imediat după ce a fost înlocuită la ”Vocea României”

Bogdan Ioan a făcut senzație la Vocea României cu melodia lui Michael Jackson Earth Song

Smiley a recunoscut că interpretul l-a lăsat fără cuvinte și că nu a mai auzit așa ceva la ”Vocea României”. ”Nu am mai auzit așa ceva la Vocea României. Sunt șocat! Mi-ar plăcea să am ocazia să lucrez cu tine. Vocea ta te va duce departe. M-ai lăsat fără cuvinte. Nu am auzit pe nimeni să cânte așa ca Michael Jackson. Sunt de opt sezoane la Vocea României, dar nu am mai auzit așa ceva!”, a spus Smiley.

Tudor Chirilă și-a amintit că prin anii ’90 a fost la concertul lui Michael Jackson care a avut loc în România. ”Mi-ai amintit de acel moment. Mi-ai dat aceleași emoții pe care mi le-a dat Michael Jackson în 1992”, a zis artistul.

La rândul ei, Andra a accentuat asupra interpretării deosebite a lui Bogdan Ioan: ”Nu am crezut că se va naște un om care să cânte așa. Pe Michael Jackson… unii spun că nu îl egalează nimeni, dar tu ai cântat ca el. Ai cântat impecabil, fă-mă fericită și vino în echipa mea”, a încercat Andra să-l atragă pe cântărețul senzație în rândul elevilor săi.

Bogdan Ioan a ales să meargă mai departe, la ”Vocea României”, cu Smiley. ”Este incredibil ce mi se întampla! Îi mulțumesc lui Smiley și celorlalți antrenori pentru cuvintele și aprecierile lor!”, a scris viitoarea vedetă pe pagina sa de Facebook.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×