Tudor Chirilă, criticat de Victor Ciutacu după moartea Cristinei Țopescu: „Ori n-a ajuns știrea la megastar, ori n-are unități pe cartelă să posteze ceva”

Bogdan Solomon   
în Stiri de ultima ora
13/01/2020, 18:16
Tudor Chirilă, criticat de Victor Ciutacu după moartea Cristinei Țopescu: „Ori n-a ajuns știrea la megastar, ori n-are unități pe cartelă să posteze ceva”
Victor Ciutacu îl taxează dur pe Tudor Chirilă, după moartea Cristinei Țopescu. Sursa foto: hepta.ro

Cristina Țopescu ne-a părăsit mult prea devreme, la doar 59 de ani, iar dispariția sa a stârnit numeroase reacții în mediul online. Actori, cântăreți, vedete din lumea showbiz-ului sau colegi de breaslă, cu toții s-au declarat șocați de această veste tragică. Printre cei care au preferat să nu aibă nicio reacție în spațiul public se numără, însă, Tudor Chirilă, atitudinea sa fiind taxată dur de jurnalistul Victor Ciutacu.

Victor Ciutacu, atac dur la adresa lui Tudor Chirilă după moartea Cristinei Țopescu

Într-un mesaj postat pe contul său de Facebook, acesta îi amintește solistului trupei Vama de un moment controversat din viața sa, când singura care i-a luat apărarea a fost Cristina Țopescu, în ciuda criticilor de care a avut parte. Se întâmpla în primăvara anului trecut, când Chirilă a fost implicat într-o bătaie de stradă din centrul Capitalei.

Ultima oară când am stat de vorbă, telefonic, cu Țopeasca a fost în primăvară, când bătea Chirilă lumea pe stradă. A fost unica dispusă a-l apăra în direct.

Ceea ce a și făcut. Asumându-și valul de antipatie. Acu’ văd că ori n-a ajuns știrea la megastar, ori n-are unități pe cartelă să posteze ceva, orice”, i-a atras atenția Victor Ciutacu, postarea sa stârnind numeroase comentarii din partea celor care îi urmăresc activitatea în mediul online.

Ștefan Bănică nu a uitat-o pe Cristina Țopescu. Mesajul emoționant transmis după moartea fostei sale iubite

Dacă Tudor Chirilă a preferat să nu reacționeze pe marginea acestui subiect, nu același lucru putem spune despre Ștefan Bănică, bărbatul cu care Cristina Țopescu a trăit în trecut o frumoasă poveste de dragoste.

Chiar dacă relația lor a luat sfârșit într-un context nu tocmai fericit, îndrăgitul artist a simțit nevoia să transmită un mesaj scurt, dar extrem de emoționant, în memoria fostei prezentatoare TV, pe care mărturisește că nu o va putea uita niciodată.

Mi-e foarte greu să scriu aceste rânduri. A fost un OM frumos, idealist, cu un suflet mare și un excelent profesionist în meseria ei.

A fost omul alături de care am trăit una dintre cele mai frumoase și intense perioade din viața mea. Drum lin printre îngeri! Vei avea întotdeauna un loc special în sufletul meu”, a scris Ștefan Bănică pe contul său de Facebook.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×