Tudor Chirilă câștigă mai mult de la Vocea României decât din muzică! Ce salariu are

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
24/03/2019, 12:24
Tudor Chirilă câștigă mai mult de la Vocea României decât din muzică! Ce salariu are GALERIE FOTO
Tudor Chirilă are un salariu colosal la Vocea României

Tudor Chirilă este una dintre cle mai în vogă personalități din showbiz-ul autohton, bucurându-se de un real succes în rândul telespectatorilor, mai ales prin prisma posturii sale de jurat în cadrul emisiunii Vocea României. Cum era de așteptat, artistul este remunerat pe măsură pentru prestația sa din show-ul transmis de Pro TV.

Cât încasează Tudor Chirilă pentru rolul de antrenor la Vocea României

Tudor Chirilă este plătit regește pentru fiecare apariție din cadrul show-ului muzical Vocea României. Pro TV îi oferă solistului trupei Vama un salariu care depășește toate celelalte surse de venit ale artistului, cunoscut și pentru activitatea sa civică.

Mai concret, solistul trupei Vama ar primi pentru un întreg sezon de Vocea României, fabuloasă sumă de 50.000 de euro. Pro TV are grijă ca an de an să-l momească pe unul dintre cei mai iubiți membri ai juriului cu salarii greu de refuzat.

Cât câștigă Tudor Chirilă din meseria de actor
Cât câștigă Tudor Chirilă din meseria de actor

Ce spune Tudor Chirilă despre banii câștigați din teatru

În altă ordine de idei, Tudor Chirilă a vorbit deschis despre salariul pe care îl încasează din meseria sa de bază, adică actoria. Acesta poate fi urmărit pe scena teatrului Nottara, dând viață unora dintre cele mai captivante persoanje.

Mama ca actor era excelent plătită, nu se poate compara cu ce se întâmplă azi. Noi, astăzi, dacă ieşim în stradă să cerem o mărire salarială – eu, spre exemplu, câştig 1.800 de lei pe lună – cred că ne trezim cu lături în cap. Actorii nu mai sunt priviţi ca repere valorice, ci doar ca nişte saltimbanci a căror meserie e un moft, ceva uşor de reprodus de ceilalţi, dar na, „ceilalţi” se ocupă de „treburi serioase ” , a explicat Tudor Chirilă, care mai are însă venituri obținute din „Agenția de Vise SRL” , din concertele pe care le susține alături de trupa Vama și bineînțeles, din prestația sa în calitate de antrenor la Vocea României.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×