Tudor Chirilă, atac dur la adresa celor doi candidați la prezidențiale! Klaus Iohannis și Viorica Dăncilă, făcuți praf de juratul de la Vocea României

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
23/11/2019, 15:56
Tudor Chirilă, atac dur la adresa celor doi candidați la prezidențiale! Klaus Iohannis și Viorica Dăncilă, făcuți praf de juratul de la Vocea României GALERIE FOTO
Tudor Chirilă, nemulțumit de cei doi candidați. Sursa foto - facebook

Juratul emisiunii Vocea României Tudor Chirilă a lansat un atac dur la adresa celor doi candidați la alegerile prezidențiale! Cunoscut pentru ieșirile lui de-a lungul vremii împotriva Guvernului și implicat în toate protestele, actorul și solistul trupei Vama s-a luat atât de Klaus Iohannis, cât și de Viorica Dăncilă. Chirilă spune că meditațiile, subiect de campanie pentru ambii candidați, sunt, în țările civilizate pentru copiii rămași în urmă.

Tudor Chirilă, atac dur la adresa celor doi candidați la prezidențiale!

 „Atât Viorica Vasilica Dăncilă cât și Klaus Iohannis recunosc eșecul sistemului de educație românesc prin faptul că amândoi au acordat meditații. Întrebarea este dacă veniturile au fost taxate:)

Eu nu mușc momeala că Dăncilă a meditat pe gratis. Ce nu observă Dăncilă este că de fapt ea a contribuit la un sistem de dreapta, deși se pretinde social democrată. Pentru că social democrația ar trebui să conserve ideea accesului la educație pentru TOATĂ lumea.

Klaus Iohannis și Viorica Dăncilă, făcuți praf de juratul de la Vocea României

Păi, oare votanții PSD care trăiesc la limita subzistenței își pemit meditații pentru copiii lor? Nu, nu își pemit, iar aceștia rămân în urmă în comparație cu fericiții ai căror părinți se descurcă cu plata la negru a profesorilor care meditează, beneficiind astfel de slăbiciunea sistemului.

Halal, social democrație. Halal, România educată. Da, în sistemele performante de educație meditațiile înseamnă asistența în cadrul școlii pentru copiii rămași în urmă”, scrie Tudor Chirilă.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×