Raluca Turcan, despre darurile oferite simbolic de Viorica Dăncilă lui Klaus Iohannis: „Carieră Politică dezastruoasă”

Bogdan Solomon   
în Stiri de ultima ora
23/11/2019, 13:04
Raluca Turcan, despre darurile oferite simbolic de Viorica Dăncilă lui Klaus Iohannis: „Carieră Politică dezastruoasă”
Raluca Turcan, replică dură pentru Viorica Dăncilă. Sursa foto: kanald.ro

Vicepremierul Raluca Turcan lansează un nou atac dur la adresa Vioricăi Dăncilă, candidatul Partidului Social Democrat în turul doi al alegerilor prezidențiale. Într-un mesaj publicat pe rețelele de socializare, aceasta amintește de cele trei daruri oferite lui Klaus Iohannis, „ca simbol a ceea ce NU a făcut într-o carieră politică dezastruoasă”, sfătuind-o, totodată, pe fosta șefă a Executivului că le poate păstra pentru sine.

Raluca Turcan, mesaj dur pentru Viorica Dăncilă

Viorica Dancilă poate să îşi ţină pentru ea cele trei daruri, ca simbol a ceea ce NU a făcut într-o carieră politică dezastruoasă. Tot ce a spus în această seară este ultimul pumn de praf pe care îl aruncă în ochii oamenilor! Diaspora deja a ieşit la vot, duminică trebuie să o facă şi românii din ţară.

Viorica Dancilă îşi poate pune cele trei daruri în vitrina sufrageriei de la Predeal şi să le contemple ca simplă persoană fizică. Să se gândească în sfârşit la cât rău a făcut românilor atunci când a călcat în picioare esenţa acestei naţiuni: Tricolor, Constituţie, Morală”, a scris Raluca Turcan pe contul său de Facebook.

Viorica Dăncilă i-a  adus trei daruri lui Klaus Iohannis

Reacția vicepremierului vine în contextul ultimei apariții publice a Viorică Dăncilă din campania electorală, înaintea alegerilor prezidențiale de duminică, 24 noiembrie. Prezentă la evenimentul ce s-a dorit a fi o dezbatere între candidații aflați în cursa pentru Palatul Cotroceni, fostul premier i-a oferit șefului statului trei daruri simbolice, exprimându-și, totodată, dezamăgirea că acesta nu a dorit să ia parte la o confruntare față în față.

Aceasta ar fi trebuit să fie confruntarea dintre cei 2 candidați, observăm că domnul Iohannis este absent aşa cum a fost absent în cei cinci ani de mandat la Cotroceni – atitudinea contracandidatului este dezamăgitoare. Dacă ar fi fost aici, i-aș fi făcut trei daruri.

Primul, tricolorul României, pentru că un președinte trebuie să aibă tricolorul în suflet ca să fie un bun român și ca să-și apere țara. Al doilea dar, Constituția României – este legea fundamentală pe care trebuie să o respectăm toți și pe care Klaus Iohannis a călcat-o în picioare, Al treilea dar este Biblia. Pentru că un om care crede în Dumnezeu este un om bun, un om care nu învrăjbește”, a declarat Viorica Dăncilă la Palatul Parlamentului.

 

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×