Vocea României. Tudor Chirilă, contre noi cu Horia Brenciu! „Văd o legătură între el și Trump”

Alex Năstase   
în Vocea Romaniei
22/11/2019, 22:07
Vocea României. Tudor Chirilă, contre noi cu Horia Brenciu! „Văd o legătură între el și Trump” GALERIE FOTO
Tudor Chirilă l-a ironizat pe Horia Brenciu. Sursa foto - facebook

Fiecare episod din Vocea României aduce noi contre între Tudor Chirilă și Horia Brenciu! Ca de fiecare dată, jurații nu se abțin de la glume, dar mai ales de la tachinări. Săptămâna aceasta, solistul trupei Vama l-a asociat pe Horia Brenciu cu președintele Statelor Unite ale Americii, Donald Trump. S-a întâmplat lucrul acesta după ce lui Brenciu i-a fost greu să ia o decizie în ceea ce-și privește echipa.

Tudor Chirilă, contre noi cu Horia Brenciu!

De altfel, show-ul Vocea României a început chiar cu echipa lui Horia Brenciu. Juratul a stat mult timp pe gânduri, având la duet trei concurenți puternici. A urmat un dialog savurat din plin de spectatori, dar și telespectatori. „Eu nu merg cu nimeni dacă nu vine Tudor Chirilă cu mine! Nu pot trăi fără tine!”, a transmis Horia Brenciu. Aproape imediat a venit și replica din partea lui Tudor Chirilă.

„Aualeu, hai, încă o oră și e ok. Aș vrea să rămână la montaj așa cum e să vadă vadă și lumea de acasă dimensiunea tragediei prin care trecem de câteva săptămâni. Nu doar că suntem aici asediați și băgați, dar suntem și lângă Brenciu, asta este grav.

„Văd o legătură între el și Trump”

Văd o legătură între Brenciu și Trump cumva. Adică, din punctul meu de vedere, Trump e un soi de Brenciu, dar pe Twitter. El e în stare să zică pe Twitter întâi că apasă butonul nuclear.

Și apoi, nu se poate face de râs pe Twitter, dacă a zis a zis: Bă, îmi pare rău că am scăpat tweet-ul ăsta, dar ce să faci, o să muriți toți, dar trebuie să apăs butonul, am niște followeri. Și vorbește multi Trump. Mult și prost”, a reacționat Tudor Chirilă. De remarcat că în cele din urmă, Horia Brenciu a decis să meargă mai departe cu Adriana Simionescu, chiar fiica lui Adi Minune.

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×