Trupa Andre s-a reunit! Andreea Bălan a făcut anunțul. Cum sună noua lor piesă. VIDEO

Dan Suta   
în Stiri mondene
02/07/2019, 12:37
Trupa Andre s-a reunit! Andreea Bălan a făcut anunțul. Cum sună noua lor piesă. VIDEO
Trupa Andre se reunește după 18 ani. Sursa foto: Cat Music

Trupa Andre s-a reunit după 18 ani de când Andreea Antonescu și Andreea Bălan s-au despărțit. În 2001, trupa Andre devenea istorie după ce au scos cel de-al șaselea album împreună. În toți acești ani, cele două au continuat să cânte, însă separat. Cea care a avut cel mai mare succes în perioada post-Andre a fost Andreea Bălan.

Trupa Andre, reunită. Cum sună o bucățică din melodia „Reset la inimă”

Astăzi, după 18 ani în care nimeni nu mai credea că fetele se vor reuni vreodată, minunea se produce. Cele două au filmat deja videoclipul la melodia „Reset la inimă”, iar Andreea Bălan a postat un teaser pe pagina ei de Facebook unde a făcut marele anunț al reconcilierii artistice. Nu se știe când va apărea videoclipul integral, dar cert este că cele două cântărețe au niște surprize pregătite pentru fanii lor.

Teaserul piesei a fost postat astăzi pe contul de Youtube Cat Music, companie care se va ocupa de promovarea fetelor. „Dragii mei, cred că cea mai mare surpriză pe care eu puteam să v-o ofer este reunirea trupei ANDRE! Aveți aici teaser-ul noului nostru single care se va lansa în curând!  Ne-am reunit pentru voi, pentru iubirea și susținerea voastră”, este mesajul postat de Andreea Bălan pe Facebook.

Trupa Andre, succes colosal în muzica românească

Trupa Andre a scos între 1998 și 2001 6 albume. Primul album intitulat a fost „Prima întâlnire”, însă adevăratul succes avea să urmeze abia cu al doilea disc, „Noapte de vis”, care a conținut celebrele hit-uri „Liberă la mare” și „Noapte de vis”. Pe viitoarele albume au urmat alte piese de succes precum „Prima iubire”, „Lasă-mă papa la mare”, „Dă-mi iubirea”, „Flori de tei” și „Nu te voi ierta”.

Ultimul album, cel de-al șaselea, a inclus hit-urile lansate în primele cinci albume. După anul 2001, cele două artiste au luat-o pe drumuri separate din cauza neînțelegerilor, însă nu au exclus niciodată vreun duet sau vreo colaborare viitoare. Aceasta a venit, iată, după 18 ani!

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×