Andreea Bălan şi-a uimit fanii: “Gata, dragilor! Mă las de muzică”

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
17/06/2019, 16:32
Andreea Bălan şi-a uimit fanii: “Gata, dragilor! Mă las de muzică” GALERIE FOTO
Andreea Bălan spune că se lasă de muzică

Andreea Bălan spune că se lasă de muzică! Vedeta a spus că se lasă de muzică și se apucă de ”bucătăreală”, după ce mâncărurile sale au primit sute de felicitări pe rețelele de socializare. Cântăreața a petrecut mai mult timp acasă, de când a devenit din nou mamaă și și-a răsfățat familia cu fel de fel de delicatese.

Andreea Bălan spune că se lasă de muzică

Astfel a venit declarația care i-a șocat pe fanii săi, făcută evident în glumă, deoarece vedeta nu s-ar lăsa de muzică pentru nimic în lume, fiind prima ei iubire adevărată!

„Gata dragilor, mă las de muzică și mă apuc de bucătăreală! Am primit prea multe mesaje frumoase de încurajare și cred că asta mi-e menirea în viață? Îmi deschid și cozocanarie?”, a scris Andreea Bălan, pe Instagram.

Andreea Bălan spune că se lasă de muzică
Andreea Bălan spune că se lasă de muzică

Andreea Bălan suferă din cauza comentariilor răutăcioase

„Eu nu mai pot să fac copii, şi m-a deranjat că au existat voci care au spus că acest lucru nu este atât de grav. Şi, ştiindu-mă în această ipostază, m-a durut foarte tare. Eu am rămas cu nişte sechele şi am trecut cu greu peste. Mai voiam un copil. De ce nu? George, de exemplu, îşi mai dorea un băiat. Şi m-a durut că au fost oameni care au spus că această piedică nu este ceva grav”, a spus recent Andreea Bălan, la „‘Agenţia VIP”.

Andreea Bălan a avut prbleme serioase după ce a adus pe lume al doilea copil. Vedeta a fost la un pas de moarte imediat după naștere, când medicii au resuscitat-o minute în șir. Andreea Bălan a suferit nu mai puțin de trei intervenții chirurgicale în urma cărora medicii i-au spus că nu mai poate avea alți copii.

Artista și-a șocat fanii în acea perioadă, după ce a publicat un filmuleț în care îi implora pe medici să îi administreze morfină, deoarece avea niște dureri insuportabile!

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×