Doliu în muzică! Un cântăreţ a murit în urma unui incident aviatic

Dan Suta   
în Stiri mondene
29/05/2019, 18:36
Doliu în muzică! Un cântăreţ a murit în urma unui incident aviatic
Cântărețul Gabriel Diniz a murit. Sursa foto: Captură Youtube

Tragedie fără precedent în muzica braziliană. Unul dintre cei mai iubiți artiști latinoamericani, care a înregistrat succese muzicale peste tot în lume a murit în urma unui incident aviatic. Este vorba despre cântărețul Gabriel Diniz, în vârstă de 28 de ani. Acesta se afla într-un avion de mici dimensiuni și se îndrepta din Salvador spre Maceio.

Gabriel Diniz se întorcea de la un concert din statul Bahia

În avion se afla el, pilotul și copilotul, iar acesta a căzut în statul Sergipe, la jumătatea traseului între Salvador și Maceio. Diniz se ducea la Maceio la ziua de naștere a partenerei sale, însă acum ea se va pregăti de înmormântare și nu de petrecere. ”Cu multă durere și tristețe confirmăm moartea lui Gabriel Diniz și a celor doi membri ai echipajului”, a scris producătoarea Luan Promocoes pe Instagram.

Cel mai cunoscut hit al starului brazilian se numea ”Jenifer”, piesă care a strâns peste 230 de milioane de vizualizări pe Youtube și  care s-a bucurat de ascultări și pe Spotify.  Popularitatea lui Diniz a fost una destul de mare mai ales în mediul online. Contul său oficial de Youtube avea peste două milioane de subcriberi.

”Safadezinha”, cel mai recent hit lansat de cântăreț

Cel mai recent videoclip lansat de artist, ”Safadezinha” a strâns apropae 5 milioane de vizualizări și a fost lansat în urmă cu trei luni de zile. Diniz era de altfel duminică la un concert în statul Bahia, de unde a pornit luni, 27 mai, spre iubita lui, despre care presa braziliană scrie că ar fi cunoscut-o pe rețeaua matrimonială Tinder.

Procurorii brazilieni au deschis o anchetă oficială pentru a stabili care sunt cauzele producerii accidentului aviatic în urma căruia s-a stins din viață unul din artiștii care avea în față un viitor strălucit. Producătoarea muzicală a acestuia a transmis un mesaj de condoleanțe pe Instagram atât familiei și prietenilor cât și fanilor muzicianului.

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×