Doliu în muzică! A murit cântăreţul Boon Gould. Unde a fost găsit

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
02/05/2019, 12:23
Doliu în muzică! A murit cântăreţul Boon Gould. Unde a fost găsit GALERIE FOTO
Doliu în muzică! A murit cântăreţul Boon Gould

Boon Gould, membru fondator al grupului pop Level 42, a murit, marți, 30 aprilie. Chitaristul s-a stins la vârsta de 64 de ani și și-a lăsat fanii îndurerați, dar a lăsat comoară în urma lui muzica trupei sale.

Boon Gould, fondatorul grupului pop Level 42, a murit

Decesul artistului a fost confirmat de solistul Mark King, prin intermediul unui comunicat. Vedeta a informat că artistul a fost găsit fără suflare, marți, în casa lui din Dorset, potrivit express.co.uk. Boon Gould a fost chitarist și saxofonist al frupului Level 42, în intervalul 1980 și 1987, și a revenit alături de echipa sa de suflet pentru un concert în anul 2012.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Trupa a fost construită pe insula Wight și a devenit celebră pentru piese precum ”Lessons in Love” și ”Running in the Family”.Pe pagina oficială a formației muzicale a fost scris, după trecerea în neființă a artistului: „Cu inimile grele, anunțăm moartea dragului nostru prieten și frate Boon Gould. Ești liniștit acum, Boon, nu mai există durere”.

Doliu în muzică! A murit cântăreţul Boon Gould. Unde a fost găsit
Grupul a ”gustat” faima în anii 80 cu hituri ce se aud și acum pe unele posturi de radio

Celebrul chitarist a părăsit trupa în anul 1987 din cauza epuizării

Phil, fratele lui, ”cărămidă” a aceluiași grup, a scris pe contul său de Twitter: „Inima mea este mai mult decât frântă. Odihnește-te în pace, Roland Charles ‘Boon’ Gould, fratele meu, 1955 – 2019”. Grupul a ”gustat” faima în anii 80 cu hituri ce se aud și acum pe unele posturi de radio.

Doliu în muzică! A murit cântăreţul Boon Gould. Unde a fost găsit
Trupa a lansat zece albume între anii 1980 și 1944

Trupa a lansat zece albume între anii 1980 și 1944, iar despre plecarea lui Boon din grup se crede că a părăsit trupa în anul 1987 din cauza epuizării fizice, dar și a unei perioade de boală. După plecare, Mark a vorbit despre presiunea cu care trăia zi de zi Boon pe scenă. Într-un interviu cu starul Pop, a spus: „El era tot timpul sub presiune. Unii dintre noi ne putem pune o mască pe scenă, dar el nu, căci era un tip foarte timid”.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×