Doliu în muzică! A murit cântăreţul Boon Gould. Unde a fost găsit

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
02/05/2019, 12:23
Doliu în muzică! A murit cântăreţul Boon Gould. Unde a fost găsit GALERIE FOTO
Doliu în muzică! A murit cântăreţul Boon Gould

Boon Gould, membru fondator al grupului pop Level 42, a murit, marți, 30 aprilie. Chitaristul s-a stins la vârsta de 64 de ani și și-a lăsat fanii îndurerați, dar a lăsat comoară în urma lui muzica trupei sale.

Boon Gould, fondatorul grupului pop Level 42, a murit

Decesul artistului a fost confirmat de solistul Mark King, prin intermediul unui comunicat. Vedeta a informat că artistul a fost găsit fără suflare, marți, în casa lui din Dorset, potrivit express.co.uk. Boon Gould a fost chitarist și saxofonist al frupului Level 42, în intervalul 1980 și 1987, și a revenit alături de echipa sa de suflet pentru un concert în anul 2012.

Trupa a fost construită pe insula Wight și a devenit celebră pentru piese precum ”Lessons in Love” și ”Running in the Family”.Pe pagina oficială a formației muzicale a fost scris, după trecerea în neființă a artistului: „Cu inimile grele, anunțăm moartea dragului nostru prieten și frate Boon Gould. Ești liniștit acum, Boon, nu mai există durere”.

Doliu în muzică! A murit cântăreţul Boon Gould. Unde a fost găsit
Grupul a ”gustat” faima în anii 80 cu hituri ce se aud și acum pe unele posturi de radio

Celebrul chitarist a părăsit trupa în anul 1987 din cauza epuizării

Phil, fratele lui, ”cărămidă” a aceluiași grup, a scris pe contul său de Twitter: „Inima mea este mai mult decât frântă. Odihnește-te în pace, Roland Charles ‘Boon’ Gould, fratele meu, 1955 – 2019”. Grupul a ”gustat” faima în anii 80 cu hituri ce se aud și acum pe unele posturi de radio.

Doliu în muzică! A murit cântăreţul Boon Gould. Unde a fost găsit
Trupa a lansat zece albume între anii 1980 și 1944

Trupa a lansat zece albume între anii 1980 și 1944, iar despre plecarea lui Boon din grup se crede că a părăsit trupa în anul 1987 din cauza epuizării fizice, dar și a unei perioade de boală. După plecare, Mark a vorbit despre presiunea cu care trăia zi de zi Boon pe scenă. Într-un interviu cu starul Pop, a spus: „El era tot timpul sub presiune. Unii dintre noi ne putem pune o mască pe scenă, dar el nu, căci era un tip foarte timid”.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×