Muzica din Romania, în DOLIU! Un celebru artist a murit în această dimineaţă!

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
24/02/2017, 00:03
Muzica din Romania, în DOLIU! Un celebru artist a murit în această dimineaţă! GALERIE FOTO

Lumea muzicala din Romania este in doliu astazi, dupa ce un DJ celebru s-a stins din viata in urma unui infarct.

DJ Snatt, care a adus pe piata romaneasca muzca trance si a colaborat cu fosta prezentatoare TV Alexandra Badoi, a murit in aceasta dimineata, in urma unui infarct.

doliu-in-lumea-muzicala-din-romania-dj-snatt-a-murit-in-urma-unui-infarct-435310

”Cu parere de rau si in stare de soc, va anunt ca Snatt Dragos a trecut in nefiinta in aceasta dimineata, cel mai probabil in urma unui infarct, dar urmeaza sa se stabileasca in orele urmatoare. El se afla in locuinta lui. Fratele lui mi-a impartasit aceasta veste tragica, care pur si simplu m-a socat. Imi pare rau ca trebuie sa va dezvalui o asemenea veste de necrezut, insa este normal sa stiti direct la noi, avand in vedere ca ii iubiti muzica”, este mesajul publicat pe pagina oficiala a trupei.

Ultimele creatii semnate Snatt & Vix au un real succes pe piata muzicala, munca lor fiind apreciata la nivel inalt de artisti precum Armin van Buuren, Markus Schulz, Above & Beyond, Tiesto, Ferry Corsten, Paul van Dyk, Leon Bolier, Sander van Doorn sau Dash Berlin, dar si case de discuri renumite in intreaga lume, colaborand cu brand-uri ca Armada, Coldharbour si High Contrast.

Sursa: Wowbiz

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×