Cum arată azi și cu ce se ocupă Selena de la trupa Candy! Fosta colegă a Claudiei Cream a părăsit țara FOTO

Raluca Ogaru    Catalin Nae   
în Imagini de ultima ora
28/03/2019, 15:00
Cum arată azi și cu ce se ocupă Selena de la trupa Candy! Fosta colegă a Claudiei Cream a părăsit țara FOTO GALERIE FOTO
Selena a cunoscut succesul muzical cu trupa Candy

Trupa Candy a avut mare succes în muzica românească de la începutul anilor 2000. Formată din Giulia Anghelescu, Claudia Pavel (Cream) și Selena și Elena Vasilache (Selena), trupa nu a trecut, însă, testul timpului și s-a destrămat, iar fetele au luat-o pe drumuri separate.

Selena de la trupa Candy a plecat în Marea Britanie

Giulia Anghelescu și Claudia Pavel au continuat cariera muzicală în România și și-au dorit să rămână în lumea mondenă autohtonă. Selena, însă, a ales o altă cale. După o foarte scurtă carieră solo care nu i-a adus succesul așteptat, blonda de la Candy a decis să plece din țară, iar în urmă cu șapte ani s-a mutat în Marea Britanie.

Selena a făcut parte pentru puțină vreme din formația Hot Casandra, unde fusese adusă de Paul Ballo, iubitul ei de la acea vreme, scrie viva.ro. Ulterior, ea a decis să lucreze în domeniul organizării de evenimente, însă mai cântă și pe la diverse petreceri private, muzica fiind marea ei dragoste.

Selena (dreapta) a cunoscut succesul cu trupa Candy

Selena, bucuroasă că a plecat din România

Într-un interviu acordat site-ului Metropotam la doi ani după ce a plecat din România, ea mărturisea că și-a dorit foarte mult să trăiască într-o altă țară și a luat decizia de a pleca fără să se gândească prea mult. Ea se stabilise în Londra, pe care îl considera un oraș minunat.

„Londra aproape ca a devenit orașul meu. Îmi place că nu se fumează nicăieri în localuri, în schimb poți bea liniștit un cocktail la un musical. E un oraș minunat, dar greoi pentru mulți. Eu însă îi sunt foarte îngăduitoare„, spunea Selena.

Trupa Candy a fost înființată de Laurențiu Duță în anul 2000 și a scos trei albume până în anul 2003, când, odată cu plecarea Giuliei, formația a fost dizolvată. Ulterior, în 2004, proiectul a fost reînceput în componența Monica Andrei, Elena Niciu, Andrada și Lucia Radu. La finalul anului 2004, ultimele două au părăsit trupa, fiind înlocuite. Trupa a luat sfârșit la scurt timp după aceea.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×