Momente grele pentru Andreea Bălan: “Mă doare. A fost un șoc” Ce i-a spus terapeutul

Dan Suta    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
11/06/2019, 14:22
Momente grele pentru Andreea Bălan: “Mă doare. A fost un șoc” Ce i-a spus terapeutul
Andreea Bălan merge la terapie des. Sursa foto: Instagram

Andreea Bălan face terapie de mai bine de 3 ani de zile, încă dinainte de a doua naștere, care a fost una problematică pentru ea. Cântăreața ex-Andre a povestit ce i-a spus terapeutul la una dintre ședințe și care sunt durerile de care s-a plâns, dureri pe care le împărtășește acum publicului larg.

Andreea Bălan, la terapie de 3 ani de zile

Vedeta a povestit că în urmă cu trei ani de zile avea anumite probleme emoționale, însă lucrurile s-au schimbat. De atunci, merge des la terapeut și este ajutată să depășească toate dificultățile. Vedeta a spus că acum la terapii nu se mai vorbește doar despre copilăria pacientului, ci despre copilăria copiilor pacientului.

Aceste ședințe au ajutat-o foarte mult pe artistă, însă drumul a fost unul dificil până la recuperarea psihologică. Pe lângă problemele pe care le avea deja, Andreea Bălan a trecut în urmă cu trei luni prin cea mai mare cumpănă a vieții sale. A făcut  infarct în timpul cezarienei, iar familia și prietenii ei se temeau pentru ce era mai rău. Din fericire, Andreea și-a revenit, iar din acest episod dificil a avut cele mai multe de învățat.

Andreea Bălan, împreună cu Andreea Bănică, la o sesiune de poze pentru Instagram

Andreea nu mai poate să fie mamă

„Terapeuta mea îmi spune că trebuie să am răbdare. Îmi repetă mereu să am răbdare, să am răbdare, că o să fie bine. Acum la terapie nu mai vorbești despre problemele din copilărie, ci despre copilăria copiilor tăi. Și despre problemele care apar acum. Nu mai e loc de mine la terapie, e loc de copii.

Nu am întrerupt. De trei ani tot merg, Acum am avut nevoie de terapie și să trec peste ce mi s-a întâmplat, să trec mai ușor, să accept ce mi s-a întâmplat. Mi-a fost foarte greu să înțeleg de ce mie. Nu a existat o prevestire sau niște simptome. A fost un șoc. Eu nu mai pot să fac copii, mă doare și mă deranjează!”, a spus Andreea Bălan, scrie viva.ro.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×