Decizia luată de Andreea Bălan la 2 luni de la infarct. Unde concertează vedeta

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
04/05/2019, 17:45
Decizia luată de Andreea Bălan la 2 luni de la infarct. Unde concertează vedeta
Andreea Bălan revine pe scenă, cu un nou concept de show

Veste bună pentru fanii Andreei Bălan. Îndrăgita cântăreață a luat decizia de a reveni pe scenă, la două luni după infarctul suferit în timpul nașterii celui de-al doilea copil al său. Momentul mult-așteptat se va petrece chiar în această seară.

Andreea Bălan urcă pentru prima dată pe scenă, după clipele cumplite prin care a trecut

Concertul Andreei Bălan va avea loc sâmbătă seara,  frumoasa artistă și vedetă de televiziune fiind cea care a făcut anunțul, împărtășindu-le tuturor celor care îi apreciază muzica, emoțiile ce o încearcă la revenirea pe scenă.

Pe contul personal de Facebook, Andreea Bălan le-a transmis fanilor că este nerăbdătoare să concerteze din nou, după evenimentele care au ținut-o departe de scenă vreme de patru luni. În această perioadă, artista a adus pe lume o fetiță superbă, dar a trecut și printr-o serie de complicații, suferind nu mai puțin de trei intervenții chirurgicale.

Andreea Bălan, împreună cu fetița sa, Clara
Andreea Bălan, împreună cu fetița sa, Clara

Mesajul Andreei Bălan, în așteptarea revenirii pe scenă

La 2 luni de când a venit pe lume Clara, urc pe scenă după o pauză de 4 luni și abia astept.??????‍♀️??? Azi, #AndreeaBalanShow vine la Dej. Cu bandul, cu fetele & Petrisor ?❤️#bestshow” , a scris Andreea Bălan pe pagina sa de Facebook.

Între timp, în această după-amiază, frumoasa artistă a poposit la Cluj-Napoca, fiind întâmpinată de fanii care abia așteptau să facă o poză cu ea. De asemenea, îndrăgita cântăreață a primit în dar din partea unui admirator înfocat un superb buchet de mărgăritar.

Stiati ca florile mele preferate sunt Lacramioarele? ?Am ajuns la Cluj si diseara la ora 20 cant la Dej. Abia astept sa urc pe scena si sa performez cu band-ul meu, fetele mele & Petrisor ??????‍♀️??❤️??” , este mesajul transmis de Andreea Bălan, prin intermediul aceleiași rețele de socializare. Se anunță un concert de neuitat, mai ales că artista este nerăbdătoare să le prezinte fanilor săi noul concept de show pe care îl pregătește de ceva vreme.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×