Andreea Bălan povestește toată drama din spital: ”Am pupat copilul și am intrat în stop-cardiorespirator”

Ionuţ Cataramă   
în Stiri mondene
07/03/2019, 23:40
Andreea Bălan povestește toată drama din spital: ”Am pupat copilul și am intrat în stop-cardiorespirator”

Andreea Bălan a trecut prin momente extrem de delicate în timpul nașterii celei de-a doua fetițe. Artista a intrat în stop cardio-respirator la scurt timp după ce i-a dat viață Clarei. Din fericire, medici de la spitalul Sanador au acționat extrem de rapid și au readus-o la viață pe Andreea Bălan.

Andreea Bălan, prima apariție la TV după ce a făcut stop-cardiorespirator

La 3 zile distanță de nefericitul eveniment. Andreea Bălan a apărut pentru prima oară la TV, la emisiunea Extra Night Show, moderată de Dan Capatos. Artista a povestit print tot ce a trecut. Chiar dacă nu-și mai aduce aminte nimic de când a intrat în sala de operații, doctorii i-au povestit cu lux de amănunte tot ce s-a întîmplat în momentele în care viața sa atârna de un fir de ață.

”Am avut noroc. Un caz ca ăsta se întâmplă o dată la 80.000 de nașteri. În Sanador nu s-a mai întâmplat niciodată acest caz de embolie. Nu îmi aduc aminte ce s-a întâmplat. Imediat după ce am pupat copilul, am intrat în stop-cardiorespirator. Nu mai îmi aduc aminte nimic. Toate lucrurile astea mi le-au povestit doctorii. Mi-au spus că au început resuscitarea.  Rsuscitarea a durat 1 minut, până inima a început să-mi bată. După, m-au deschis din nou pentru că sângeram și trebuiau să mă curețe. Am făcut câteva RMN-uri să vadă dacă mi-a fost afectat creierul. Chiar dacă aș avea ceva la creier, nu v-aș spune…”

Ce urmează pentru Andreea Bălan… Diete? Restricții?

Doctorii i-au dat asigurări Andreei că se poate întoarce la vechea viață într-un timp foarte scurt și nu este nevoie de un regim, sau un stil de viață restrictiv. ”Mi se pare că sunt la fel ca înainte. O să mă vindec după 2 luni, după 6 luni o să încep să dansez. În continuare o să fac show. Peste patru luni o să mă vedeți aruncată de Petrișor prin concerte. Specialiștii mi-au spus că pot să-mi reiau viața normală. La inimă n-am nimic. N-am absolut nicio restricție. Mâine mă externez (nr. vineri, 8 martie)”

Andreea Bălan a povestit și prin ce a trecut soțul ei: ”George a fost foarte șocat. A rămas traumatizat. Mă iubește, e normal să fie așa. Doctorii i-au spus lui George după ce am pățit stopul-cardiorespirator. După ce a ieșit Clara, o asistentă l-a luat de acolo ca să nu vadă resuscitarea. Nu știa în acel moment că eu intrasem în stop-cardiorespirator”, a spus Andreea Bălan la Extra Night Show, pe Antena 1.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×