Andreea Bălan, din nou la spital! Ce probleme de sănătate are după ce era să moară

Catalin Nae    Alexa Serdan   
în Stiri mondene
30/05/2019, 14:25
Andreea Bălan, din nou la spital! Ce probleme de sănătate are după ce era să moară GALERIE FOTO
Cântăreața, Andreea Bălan are din nou probleme de sănătate și speră să le rezolve fără a interveni chirurgical Sursa foto: facebook.com

Cântăreața, Andreea Bălan a născut în urmă cu trei luni pentru a doua oară o fetiță. Din păcate, după operația de cezariană au apărut mai multe complicații și Andreea Bălan a avut nevoie de trei intervenții chirurgicale. Se pare că, artista se confruntă cu o altă problemă în acest moment și este posinil să ajungă pe mâna medicilor, din nou.

Andreea Bălan se confruntă cu noi probleme de sănătate

Artista, Andreea Bălan, a început să aibă probleme de sănătate imediat după operația de cezariană când a venit pe lume cea de-a două fetiță. Vedeta a fost supusă la trei intervenții chirurgicale și din păcate, problemele au început să apară din nou, la trei luni de la operațiile pe care le-a suferit.

„Nu ştiu dacă are legătură cu ceea ce mi s-a întâmplat. Simt aşa nişte furnicături la degetele inelar şi cel mic şi cred că vine de la un nerv. Trecea aşa prin cot şi este suprimat. Poate fi de la coloană sau se mai întâmplă la unele femei, după naştere, să le apară. Deocamdată le simt, dar trebuie să merg la control. Se rezolvă, e într-o fază incipientă.”, a declarat optimistă cântăreața, în cadrul emisiunii  Xtra Night Show.

Totodată, artista a adus în discuție și cele trei intervenții pe care le-a suferit după nașterea fetiței, Clara Maria, al doilea copil al artistei. Ea mai are o fetiță Ella Maya, cu actorul George Burcea. Cântăreața spune că se simte bine și a revenit pe scenă mai repede decât se aștepta. „Situaţia arată bine, operaţia s-a vindecat. Am acordul medicilor să cânt şi să dansez. Cu vlogul meu am arătat faţa mea sinceră, pe care mulţi ani nu am vrut să o arăt. Scena mă împlineşte la un nivel foarte profund. Eu ca să fiu fericită şi sănătoasă psihic, am nevoie să urc pe scenă. Fac asta de la 10 ani. Este ca un drog. Nu pot să trăiesc. Cea mai lungă pauză a fost acum, de patru luni.”, a declarat Andreea Bălan.

Andreea Bălan simte furnităcuri în degete și speră să nu fie nimic grav
Cântăreața a suferit 3 operații după ce a născut-o pe cea de-a doua fetiță, Clara Maria
Sursa foto: facebook.com

Muzica este ,,ca un drog” pentru Andreea Bălan

Cântăreața este pe scena muzicală încă de la vârsta de 10 ani și a devenit cunoscută datorită trupei Andre, în care a performat alături de Andreea Antonescu cu care a rămas prietenă chiar și după atâția ani. După ce trupa s-a desființat, Andreea Bălan și-a început cariera solo și a cunoscut succesul chiar și după hotare.

Artista este căsătorită, din martie 2017 cu actorul George Burcea. Cuplul are două fetițe Ella Maya și Clara Maria. Cântăreața a ținut să vorbească și despre perioada în care a stat departe de scenă. ,,A fost îngrozitor să stau acasă. Mă împlinesc copiii, mă împlineşte familia, dar scena mă împlineşte la fel de mult. Am nevoie de scenă ca să fiu fericită la fel cum am nevoie de familie şi copii ca să fiu la fel de fericită. Ambele mă împlinesc egal şi încerc să găsesc o modalitate să le împac pe amândouă. Eu, fără scenă, simt că nu trăiesc”, a declarat Andreea Bălan.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×