Cum arată Andreea Bălan, după cea de-a doua naștere! A fost surprinsă pe stradă, în plină zi

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
15/04/2019, 16:53
Cum arată Andreea Bălan, după cea de-a doua naștere! A fost surprinsă pe stradă, în plină zi GALERIE FOTO
Andreea Bălan, surprinsa e strada! Cum arata dupa nastere!

Andreea Bălan a trecut peste perioada grea din viața ei, care a venit imediat după bucuria nașterii celei de-a doua fetițe a sa. Paparazzy au surprins-o acum pe Andreea Bălan pe stradă, după ce a ieșit de la un salon, unde s-a făcut frumoasă, cum o știm.

Andreea Bălan, surprinsă pe stradă după cele trei operații prin care a trecut recent

Acum o lună și jumătate, Andreea Bălan a văzut moartea cu ochii, imediat după ce a adus-o pe lumea pe Clara Maria. Vedeta și-a ținut în brațe câteva secunde fetița, după care a intrat în stop cardio-respirator. Medicii au resuscitat-o minute în șir și au reușit s-o readucă la viață.

Chiar când credea că a scăpat, Andreea Bălan a primut vestea cea proastă. Trebuia să se opereze încă o dată. Vedeta s-a operat, dar medicii au descoperit că mai are nevoie de încă o intervenție chirurgicală, a treia! Așadar, Andreea Bălan a fost nevoită să suporte trei intervenții chirurgicale în mai puțin de o lună, ținând cont și de nașterea prin cezariană. Mai mult, vedeta a trebuit să facă față unor dureri cumplite! Un filmuleț urcat pe internet o arăta pe Andreea Bălan în timpul unei asemenea crize, când cerea disperată morfină asistentelor care o aveau în grijă.

Andreea Bălan
Andreea Bălan, aproape de forma de dinainte de a ramane gravida

Andreea Bălan, aproape de forma dinainte de a rămâne însărciată

Acum, totul a revenit la normal. Andreea Bălan s-a întos la cele două fetițe ale sale, Ella Maya în vârstă de doi anişori şi jumătate, şi bebeluşa Clara Maria de o lună şi jumătate, și începe să-și revină după trauma pe care a suferit-o. Paparazzy click.ro au surprins-o chiar pe stradă, după ce a ieșit de la un salon de înfrumusețare.

Avea un ritm alert, un tonus bun și zâmbetul pe buze, ceea ce înseamnă că totul a revenit la normal pentru frumoasa cântăreață. Mai mult, Andreea Bălan pare că mai are puțin de lucru și revine la forma de care dădea dovadă înainte de a rămâne însărcinată.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×