Cum arată Andreea Bălan la doar două săptămâni după ce a sfidat moartea! Cum s-a fotografiat cântăreața după naștere

Ana Chivu   
în Stiri mondene
17/03/2019, 17:03
Cum arată Andreea Bălan la doar două săptămâni după ce a sfidat moartea! Cum s-a fotografiat cântăreața după naștere GALERIE FOTO
Cum arată Andreea Bălan la două săptămâni după naștere?

Andreea Bălan le-a arătat fanilor cum arată la doar 2 săptămâni după sarcină. De asemenea, artista a spus că a „reușit” să slăbească din cauza tartamentelor stricte după ce a suferit un stop cardio-respirator. „Comentariile negative m-au afectat foarte tare. Au fost unele comentarii în care se spunea că nu a existat acest stop cardio-respirator. Că a fost un teatru. Şi am plâns. Abia aştept să ajung la terapie. Toată lumea se aşteaptă ca pe patul de spital să fii urâtă, nearanjată, ciufulită. Şi, dacă arăţi prea bine, e făcătură, nu are cum“, a spus Andreea Bălan, preluată de okmagazine.ro.

Andreea Bălan arată impecabil la două săptămâni de la naștere

„13 zile de la naștere…swipe right pentru a vedea burtica cu o zi înainte de naștere ?(ultima burtică ?) Dacă vă întrebați cum de am slăbit așa repede, s-a întâmplat deoarece 4 zile la terapie intensivă și în salon, am “mâncat” numai perfuzii + că am purtat și centura.  Acum iau multe vitamine (+antibiotic și injecții cu Clexan) ca să mă recuperez și să am energie. ??”, a fost mesajul pe care l-a scris Andreea Bălan în dreptul pozelor cu revenirea sa fizică spectaculoasă.

Andreea Bălan a avut parte de a doua șansă la viață, cu toate că lucrurile privind sarcina păreau mai mult decât în regulă, artistei i s-a oprit inima chiar după ce fetița ei a venit pe lume. Din fericire, medicii au resuscitat-o, iar, după un minut, artista a revenit la viață. Soțul ei, George Burcea a fost alături de ea în cele mai grele clipe din viața ei, astfel că a reușit să treacă mai repede peste cele întâmplate.

Andreea Bălan, la două săptămâni după naștere
Andreea Bălan, la două săptămâni după naștere

Andreea Bălan, a doua șansă la viață

„Viaţa bate filmul. Nu ţin minte că m-a vizitat mama. Am dat interviu de pe patul de spital şi am spus că mama n-a venit la mine, că a stat acasă cu Ella. Şi, când am ajuns acasă, mama mi-a zis că a fost de două ori la mine. Nu îmi aduc aminte. Am fost atât de norocoasă că, datorită doctorilor, datorită lui Dumnezeu, datorită Universului, am primit a doua şansă. Dacă muream şi fetele mele rămâneau fără mamă, era o traumă imensă pentru ele. Cânt am fost în spital, George mi-a spus că Ella pupa tabloul cu noi trei pe care îl avem acasă în cameră“.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×