Când va avea Andreea Bălan primul concert după ce a născut!

Dan Stancu   
în Stiri mondene
13/03/2019, 11:22
Când va avea Andreea Bălan primul concert după ce a născut! GALERIE FOTO
Când va avea Andreea Bălan primul concert după ce a născut! Impresarul a confirmat

Andreea Bălan revine pe scenă mult mai repede decât s-ar fi așteptat și cei mai optimiști fani ai săi. Vedeta a avut grave probleme de sănătate, luna aceasta, și mulți credeau că vor trece luni de zile până când să o vadă într-un spectacol. Din fericire, impresarul ei a venit cu vești foarte bune.

Când va avea Andreea Bălan primul concert după ce a născut! Anunțul impresarului

La începutul lunii, Andreea Bălan a suferit un stop-cardiorespirator în timpul unei operații de cezariană. „Incidentul din timpul intervenției este unul foarte rar, e una dintra complicațiile citate, nu poate fi prevăzut prin investigații anterioare, undeva, unul la câteva zeci de mii de cazuri se întâmplă”, declara un medic de la clinica privată unde a născut vedeta.

Acum, ea își revine rapid și este nerăbdătoare să își încânte fanii. Andreea Bălan va urca pe scenă pe 30 martie, într-un show energizant și plin de culoare, a confirmat impresarul cântăreței, Florin Nedelcu, pentru avantaje.ro. El nu a oferit mai multe amănunte în legătură cu concertul.

Cei doi copii ai Andreei Bălan.
Cei doi copii ai Andreei Bălan.

Are două fetițe sănătoase

Andreea Bălan se mândrește cu copiii săi, pe rețelele de socializare. „Dintodeauna mi-am dorit 2 copii, iar faptul că sunt fete mă face sa fiu foarte fericită. Amândouă sunt sănătoase, frumoase şi mă împlinesc! A meritat tot greul prin care am trecut ca mezina noastră Clara Maria să vină pe lume şi să fie sănătoasă!”, a scris ea pe Faceboook și Instagram, unde a și postat o poză cu fetițele.

Vedeta a avut doar cuvinte de laudă la adresa medicilor de la Sanador. „Am trecut prin focuri periculoase. Această embolie pur şi simplu îţi provoacă şoc, stop cardiac, lichidul amniotic intră în sânge, nu se ştie de ce. La mine s-a întâmplat după ce au scos copilul sănătos. Imediat doctorii au luat decizia cea mai potrivită. Au făcut echipă şi m-au salvat”, a povestit Andreea Bălan.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×